reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Aerleda kurcze wspolczuje Ci, ja nie wiem co to wymioty, ale pociesz sie ze Twoje dolegliwosci wskazuja ze ciaza rozwija sie prawidlowo wiec tylko sie cieszyc!
A ja dzis na usg 3D.
Ewika dobrze ze sie dobrze czujesz.

hej:) uff dziś super, już po zajęciach:) kurcze nie mogę się doczekać aż będę mogła tak jak ty Big lecieć na usg 3d... mogę sobie tylko wyobrazić jakie to uczucie zobaczyć maluszka... oby nie długo każda z nas tego doświadczyła:)
Dziewczyny a pamiętacie swoją 1 wizytę u gina? też tak trzęsłyście gaciami jak ja? wcześnie czy stosunkowo późno byłyście? bo ja to serio późno i po rozmowie nakłaniającej mnie na to:)

Witam drogie Panie :)

To moje pierwsze starania o dzidziusia i próby były 7.03 oraz 10.03 wiem, że to zdecydowanie za wcześnie by robić jakikolwiek test (chociaż jeden dzisiaj zrobiłam) , ale strasznie niecierpliwi mnie czekanie do dnia pierwszej miesiączki by mieć pewność czy maleństwo będzie. Może ktoś tu wypowie się jak wielu udało się już za pierwszym razem :) Pozdrawiam :)

reklama
Dagne nigdy nie bylas u gina? CHyba nie skumalam. Juz niedlugo i Ty bedziesz leciec na 3D.
oncedaily jasne ze sa szanse ze sie udalo, ale wiemy z doswiadczenia, ze niewielu udaje sie za pierwszym razem. Takze uspokoj sie i nie nakrecaj i napewno nie rob testu tydzien po! Poczekaj jeszcze 1 tydzien. Masz jakies objawy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry