reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej dziewczyny:)
Dawno się nie odzywałam, ale tak jakoś po prostu u mnie ciągle po staremu i nie bardzo miałam co pisać... Czasem wchodzę i Was trochę podczytuję, ale niestety widzę, że dawno tu żadnej nowej fasolki nie było...nie dobrze...
Też czekam z niecierpliwością na POK aż zjawi się z wieściami bo strasznie trzyma nas w niepewności :)

reklama
No my przez 7 cykli liczyliśmy i kochalismy się jak na zawołanie " o jest owu no to do dzieła" a jak na koniec odpuściliśmy bo stwierdziliśmy że i tak wyjazd nam wszystko pokrzyżuje i zaprzątnął nam głowę to proszę jakie szczęście nas dopadło ;)

lily i jak widać już brzuszek u Ciebie ? :-) wszystkie kiedyś zaciążycie ;-)

Ael mi przepowiedziała córkę ;-) i od razu przypomniała mi się reklama Calzedoni :-)

daj spokój...rozwala mnie ta reklama!
Można sie trzymać dzielnie ale czasem własnie takie drobiazgi potrafią wytrącić z równowagi :)

lily ty juz 8 tydzien...ale to leci..cudnie kochana..trzymaj sie dobrze i zdrowo:)
ewika ja tylko jeden tak wytrzymałam...bo to nie dla mnie kochanie na zawołanie...a kolejny czyli drugi cykl który dobiega końca tez odpuscilismy...ale na pewno nic z tego nie wyjdzie bo seksik było za wczesnie i za pozno mniemam ( 11dc i 17dc) wiec lecimy dalej...hehe bez staranek i tak jest najlepiej...:)

a ja nie mam tv wiec reklamy mnie omijają...za to widze ostatnio same kobiety w ciązy i oczywiscie codziennie przechodze koło sklepu z ciuchami dla ciążowek...wiec jakos wszystko zauważam podwójnie mimo ze się specjalnie nie staram...

No to zobaczymy... Ja miałam mały sexik rano, niby 2 dni do owulki, ale się chyba spóźni 1, 2 dni... trochę lepiej się czuje mój pęcherz i działać będziemy z jakimś nawilżaczem dodatkowym chyba... miałam odpuścić ten cykl przez ten antybiotyk, ale stwierdziłam, że może akurat w "niesprzyjających warunkach" się uda :)

reklama
W sumie to i temperament mojego.. bo nawet teraz prawie codziennie jest seks, choc u mnie ochota juz mniejsza.
Bylo tak, przed owu i po owu normalka czyli seks jak sie chcialo, a jak testy owu wyszly pozytywne to czestotliwosc sie zwiekszyla, no do tego dlugi weekend wiec luz i przytulanka byly spontaniczne mile i czeste. No i fakt ze nie wierzylam ze sie udalo, bo mialam wieczne plamienia i dziwne rzeczy z cyklem. Choc w czasie owulki tak cierpialam, tak bolalo ze az mozna to porownac ze czulam ze sie zapladniam hahaha. Nigdy tak nie mialam i to mi podpadalo. Mowie albo mam jakies torbiele albo tam sie cos dzieje.

Do góry