reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Asiol, pogada w Gdańsku masakryczna, pobudzam sie drugą kawą...ale takie to uroki początków wiosny:) A mam takie pytanie, jak to jest z alkoholem na początku ciązy, mówie o samym początku czyli pierwszym czy drugim tygodniu kiedy jeszcze nawet testy nie wychodzą? bo raz na jakiś czas zdarza mi sie kilka lapek wina ze znajomymi wypić tym bardziej ze szykuje mi sie wyjazd majowy i tak się zastanawiam, zupełnie powinnam sobie odpóscić? z drugiej strony nie chce od razu popasc w paranoje i wszystko robic pod spodziewana fasolinke bo dobrze wiem ze starania moga troche potrwac...w necie jest masa informacji ze w tych pierwszych tygodniach to nie ma znaczenia, ale oczywiscie lepiej nie przesadzac...sama nie wiem co o tym myslec, a jak wy dziewczyny już starające się, pod koniec cyklu zupełnie odstawiacie używki? czy az tak sie tym nie przejmujecie?

magda jak tam po wizycie?? Bo bylas u gina wczoraj, tak?? Sorry pewnie pisalas, ale nie bede nadrabiac, nie mam czasu, zaraz do roboty znow ide, wiec nie mam czasu na nic, opowiedz jeszzcze raz, co ci tam powiedzial?

Dzięki Magd.a, oby tak było:) również Wam wszystkim życzę żeby się wreszcie udało! I w ogóle dziękuję za życzliwe przywitanie:)

amalfi cieszę się,że pytasz :-) Jajniki czyste, ale miałam dużo śluzu i mówił,że nie może cytologii zrobić.. dostałam leki coś na D i N.. mam nadżerkę, cyto ma zrobić jak skończę kurację lekami + 2 dni odczekać to zrobimy cytologię. Mówił ,że to jest skandal,żebym miała przez 5 lat stosowania antykoncepcji hormonalnej miała raz robioną cytologię jeszcze przy takich wynikach. Pęcherzyków nie widzałam, on też nic nie mówił, macica czysta ;-)

Soglam, pęcherz juz lepiej, nawet poszaleliśmy wczoraj z mężem :) w końcu nie ma to jak szaleć, gdy w pokoju obok śpi jego teściowa hehehehe :) (byliśmy u mojej mamy na wsi). Dziś też przewiduje przytulanki. Nie wiem jak jutro, bo mój żołnierz ma służbę i będzie w niedz rano. Sądzę, że jutro rano się "czule" pożegnamy i w niedziele "powitamy" :D Jeszcze mam antybiotyk 5 dni. No i w ogóle to kazał pić zawsze dużo, bo stwierdził, że jak raz się coś przyplątało, to łatwiej przyplącze i drugi.

_kama_ witaj
pok jeszcze nic nie wiadomo dopóki nie ma wstrętnej, okropnej @ to jest nadzieja ;) i nie wkręcaj nam że jest inaczej bo my i tak wiemy lepiej ;))
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~łapać mi tu szybko!!

reklama
dagne no to sie ciesze ze pecherz nie przeszkadza w przytulankach i juz u ciebie lepiej..
paluszek a w pierwszym cyklu isę przejmowała...ale ja tylko pijam od czasu do czasu lampkę wina wiec się nie ograniczam bo nie zaszkodzi
kama życze wiec zafasolkowania na świeta...mi w wielkanoc dni płodne przyjdą i sami w mieszkanku rodziców...wiec bo pewnie ochotka bedzie i cos podziałamy...bo my na swieta do rodziców ponad 200 km jedziemy i musimy tam spac...w ziwakzu z czym zwykle nie jestesmy tam sami bo tylko goscmi ale teraz mój ojciec chyba wyjezdza wiec bedziemy szalec...

Ostatnia edycja:
Do góry