reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Wkońcu Was nadrobiłam. Przeszłam przez temat o teściowych i sama mogłabym dużo ponarzekac ale ogólnie nie jest najgorzedj w wielu sprawach nam pomaga ale lubi jak się wszytsko robi po jeje myśli, a ajeśli ktoś jej się sprzeciwi (czyt. ja :D ) to jest nieciekawie.
Co do POK to sama czytając to się niecierpliwiłam jaki będzie wynik...
a ja sama jestem po owulacji i teraz czekam, mam nadzieję, że tym razem się uda. Co prawda mało bylo bzykania ale myślę, że w te najodpowiedniejsze dni. Byłam jakiś czas temu u gina i powiedział, że nie mam brać chłopa od razu po @ do wyra i robić bobasa tylko się wstrzymać w moim przypadku do 12 dc, żeby plemniki były silniejsze i dał mi 2 miesiące na zajście w ciąże. Zastosowaliśmy się do tych zaleceń ale nie ukrywam, że było ciężko czasami sie powstrzymać... :p mam nadziejęm, że w ramach wynagrodzenia będą efekty... :-) oprócz tego polecam do poczytania w wolnych chwilach blog Kochamy Laurę Bardzo wzruszająca historia

reklama
A i jeszcze zapomniałam skomentować wątek facetów... Więc po prostu musimy się przyzwyczaić do ich humró, tak samo jak i oni muszą nieraz znosić nasze... oczywiście, że my denerwujemy się i obrażamy tylko wtedy kiedy mamy powód a oni o byle co (hihihi) ale nie da się ukryć, że nie możemy bez nich życ :tak:

Pao, te niebieskie (komplety bransoletka+kolczyki) akurat w granicy 5,50-6zł, ogólnie ceny zależą od tego za ile płacę za koraliki i resztę elementów :) za samą "robociznę" mało biorę :)
Magda, a wkrętki robiłam, ale mało dziewczyn chciało, przez pewien czas była moda na tzw. wsuwane zapięcia "rybki".
Wiecie zajmuję się tym od 4 miesięcy bodajże, także nie jestem jakąś tam specjalistką :) czasem jak widzę koraliki, to mam wizję od razu jak je wykorzystać :) zobaczymy jak się ta moja pasja rozwinie:) narazie schodzi mi dużo rzeczy na bieżąco, może zacznę wystawiać na allegro :)
Laseczki u mnie niby owulka dziś, ale czuję, że jutro nadejdzie :) w każdym bądź razie przytulaski przed wyjściem miśka do pracy były :) i myślę, będą jutro rano :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a ja dziś zaszalałam :D właśnie zamówiłam pizzę !! co zdarza się mi rzadko, bo wolę robić sama :) za niecałą godzinkę będę się "delektować" hehe :) a jak Wam mija wieczór??

Ale smaka mi zrobiłaś... Ja siedzie już od jakiś 2 godzin i czytam bloga, o którym pisałam wcześniej. A tak spoza tematu długo już staracie się o maleństwo???

Oj tam, nie ma się co niecierpliwić :) tutaj dziewczyny po ponad roku mogą tak stwierdzić ;) na pewno wiosna przyniesie wysyp fasolek :) a jak nie to wakacyjne wyjazdy :D

Hehe dopiero zauważyłam, że mamy razem owulkę dziś :)

Ostatnia edycja:
reklama
A no faktycznie. ja też nie zwróciłam na to uwagi :p Mam nadzieję, że już dzisiaj wykorzystałaś okazję bo my z mężem już działaliśmy... :p A co do zafasolkowania to mi marzyło się juz w wakacje paradować z brzuszkiem ale lepiej późno niż wcale, może na dzień dzisiejszy w sierpniu brzuszka jeszcze nie będzie widać ale będe mogłą się juz chociaż chwalić :D robiłaś jakieś badania w związku z próbami???

Do góry