reklama
dagne
Fanka BB :)
oj tam ciężaróweczki nie narzekać
!!! nie daj sie Ael prosić - wstaw jakąś fotkę 
Nie wstawiłam żadnego zdjęcia, heh
Macie i same oceńcie który to miesiąc (nie tydzień! bo na to nie wygląda
), no i proszę o w miarę porządne komentarze 
Zobacz załącznik 342602Zobacz załącznik 342603
Macie i same oceńcie który to miesiąc (nie tydzień! bo na to nie wygląda
Zobacz załącznik 342602Zobacz załącznik 342603
dagne
Wow, Ael
ależ masz urocze spojrzenie
a brzusio- super, też chcę taki
wiesz, każdemu rośnie inaczej, to sprawa indywidualna
ale wyglądasz ślicznie - serio
włosy farbujesz?
Dziękuję, chociaż na zdjęciu z brzuchem strzeliłam taką minę...ehh jak się nie przypilnuje na zdjęciach to potem wyglądam karykaturalnie i nawet photoszop by nie pomógł XD (żarcik tamiWow, Aelależ masz urocze spojrzenie
a brzusio- super, też chcę taki
wiesz, każdemu rośnie inaczej, to sprawa indywidualna
ale wyglądasz ślicznie - serio
włosy farbujesz?
A co do włosów, to się kochana nie domyślasz, na co je narażałam, a one kochane wierne, gęste, grube trzymają się ze mną :-)
I tak farbuje, naturalny kolor jasny brąz/ciemny blond, potem ciemniejszy brąz, potem rudy, potem długo długo ciemny brąz, potem totalna zmiana w blondynkę, potem próba powrotu do naturalnego koloru (niemożliwe!) no i w końcu stanęło na czarnym kolorze XD
dagne
Ael, wiem jak to jest z farbowaniem, teraz sobie przypominam, że faktycznie pisałaś posta na temat ich grubości. Ja pierwsze miałam pasemka blond na naturalnych, potem czarny, potem po obietnicy pani ze sklepu z farbami miałam rozjaśnić ten czarny (z tym że miałam 2 cm odrosty) i zrobiłam na głowie tęczę ;p moja mama leciała rano po farbę, bo wyjść z domu nie chciałam hehehehe
potem wychodziłam z ciemnego dość długo ale juz pod opieką fryzjerki, teraz mam o ton jaśniejsze od naturalnych
i bardzo je lubię i też dziękuję moim włosom, że to wszystko wytrzymały i są dalej gęśte
Dobranoc dziewczyny
spokojnej nocy 
Dobranoc dziewczyny
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: