reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magdalena Asioł będzie mi wyprawkę szykowała więc po co mam szukac :-D
Iwasek dokładnie:-DBędziesz mi tylko linki podsyłała co Cię interesuje i skompletujemy dla Ciebie wyprawkę bez wychodzenia z domu;-)Tak zrobiłyśmy z moją przyjaciółką,jedyne co wyszła obejrzeć zanim jej zamówiłam to wózek,ale i tak najpierw setki wózków przejrzałyśmy w necie:-)

Iwasek jak tylko kupie to powiem ci gdzie...hehe

a teraz skojarzyłam...ze jak byłam w ciązy to własnie był strzał 17dc..i tylko jeden...wiec szansa zawsze jest...hehe
Soglam będziemy trzymały kciukii wierzyły, że się uda. A nóż trafiliście:-)

chociaz moja siostra twierdzi ze wystraczy wymodlic płec...a ja to się od 2 lat modle zeby tylko zdrowe było w sumie...hehe
Dokładnie, ja tak samo jedyne o co się modlę, to żeby moje dziecko zdrowe było, a płeć nieważna:-)

W sumie ja mam "świeżą" mamę więc jest na topie :-) Juz wiem jakiego wózka nie poleca chociaz inne mamy sa nim zachwycone i na podstawie zachwalań koleżanki go kupiła. Każda mama potrzebuje widać czegoś innego i inne funkcje mają znaczenie.
Oj tak,tak każda mama zawsze dobiera bardziej pod siebie i każdemu podoba się i odpowiada co innego.

reklama
ejj jestem głupia nie moja ciąża, a się popłakałam :-D Magda imienniczko gratulacje ;-) będę kochać jak swoje :-D haha

Madziarka ślij fluidy a dziewczyny niech łapią :-D pamiętajcie te najświeższe najbardziej zapładniające :-D ja odchodzę w kącik a wy łapcie :-D

Nie dziękuję :)

Jeżeli zaszłam w ostatnim cyklu, to był to 9. A wydaje mi się że wsześniej chociaż miałam okres, ale mi się spóźnił i był dziwny, bezbolesny. No i miałam przed tamtym okresem takie dziwne bóle w piersiach, ale to się dopiero okaże u ginka. Mam nadzieje że jeszcze sie przed świetami załape na państwową wizytę, bo na prywatki troche mnie nie stać, bo sobie domek budujemy i są niestety wydatki.

Trzymam za Was kciuki. Jak ginio potwierdzi ciążę to dopiero będę słała fluidki

OBJAWY: w sumie pierwszym objawem był ból w piersiach i dawało mi to do myslenia, poszłam do ginka i mu o tym powiedziłam to mnie na USG piersi wysłał (a mówiłam mu że się staramy), a potem to brak miesiączki zaczął mnie w tym przekonaniu że to fasolka utwierdzać. Od kilku dni mam kłucia po bokach, jakby jajniki, ale bardzo rzadko. Troche mnie wczoraj z rana mdliło, a przedwczoraj w nocy myślałam że będzie paw, tak mi się haftować chciało że spać nie mogłam, myslałam że to po winku, bo sobie lampkę wypilam.

Wydaje mi sie że podnoszenie nóg po przytulaniu mi pomogło zajść, bo tak robiłam ostatnio i przytulanka nie codziennie tylko co 2-3 dzien

A tak w ogóle to jeszcze to do mnie nie dociera... Nawet się jeszcze tym nie cieszę, bo wiem że to nie musi być ciąża, ale oby..... Ile tygodni musi mieć fasolka żeby ja było dobrze widać na USG?

Ostatnia edycja:
Maaadziarka super!!!Moje gratulacje! Super wiadomość, oby coraz więcej takich!!! A który cykl starań? Pewnie pisałaś nie raz, ale mi gdzieś umknęło i wetować wątku przyznaję... troszke mi sie nie chce.
:-):cool2::-)

No to już wiem który cykl:)

Super :-)
Koniecznie wpadnij nam opowiedziec

A robiliście wczesniej jakieś badania czy cierpliwie sie staraliście?

Madziarka 6-7 tydzień od daty ostatniej miesiaczki . Ale jak mówisz ze miałas dziwny okres to mogło być wcześniej. A teraz który tydzień w/g CIebie mógłbybyć?

Ostatnia edycja:
IWASEK ostanio @ miałam 8 marca, więc na krótko przed świętami powinno być coś widać. Dobrze rozumuję? Zależy mi żeby przed świętami, to bym takie jajo wielkanocne zrobiła rodzicom, że hej

reklama
Jak masz możliwośc zrób sobie betę będziesz miała pewność:-)
Ale w marcu miałas ten "dziwny" okres?
Tak czy inaczej powinno byc juz widać pęcherzyk .

Niespodzianka na święta idealna:-D

Ostatnia edycja:
Do góry