reklama
She123
Fanka BB :)
gochaa to tak jak ja
hihi Praca i Studia
) Chociaz na poczatku probowalam studiow dziennych jednak finansowo sie nie udalo
I teraz blizej konca juz kolejnych studiow i tak Prawo na UJ i praca w Lukas Banku 
I czas na dzidzie jest ;p
Dagne nie denerwuj sie na mnie
Już ładnie przeprosiłam wszystkich ;p
)
I czas na dzidzie jest ;p
Dagne nie denerwuj sie na mnie
Ostatnia edycja:
Magd.a
Dziewczyny,że też ja na to nie wpadłam :-) pracowałam kiedyś u rodziny , kobieta zajmowała się naturalnym planowaniem rodziny, nie jednokrotnie słyszłam, jak kobiety dzwoniły popłakane ze szczęścia ,że im się udało po wielu latach prób. Wklejam stronę , zawsze można się podpytać itp :-)
Naturalna ciąża | ciąża a gronkowiec - grzybica pochwy - naturalne planowanie rodziny - PCOS - płodność a stres - naturalnaciaza.pl
Naturalna ciąża | ciąża a gronkowiec - grzybica pochwy - naturalne planowanie rodziny - PCOS - płodność a stres - naturalnaciaza.pl
dagne
She, ja też przez ostatnie pół roku pracowałam i studiowałam jednocześnie, tyle, że dziennie ;/ bo mojego kierunku nie ma zaocznie. Moja praca była konieczna, bo spłacaliśmy wysokie raty z kredytu zaciągniętego na wesele, teraz na szczęście są coraz mniejsze i niedługo skończymy, więc mogłam sobie pozwolić na zostawienie pracy (nie ogarniałam studiów, nie raz wpadałam z językiem na brodzie na zajęcia, a nie rzadko opuszczałam). Teraz móż K dostał dodatek, więc jakoś stwierdziliśmy, że zwiążemy koniec z końcem jak wymówię umowę
zobaczymy za miesiąc czy damy radę tylko z jego pensją.
Cześć dziewczyny
Po wczorajszej nieprzyjemnej wizycie u dentysty sadysty- cała obolała i trzaśnięta po mega dawce znieczulenia zaglądam do was...
i wiecie co...muszę się wyżalić...wkurza mnie to że po przytulankach myślę o tym żeby nie wstawać za szybko, o tym co zrobic z miednicą, jak się położyć (przy moim tyłozgięciu podobno zaleca się położyć na brzuchu)....wkurza mnie to że zaczynam co godzinę sprawdzać śluz...staranie się o dzidzię jest wyczerpujące psychicznie:-( To co ostatnio soglam pisała...doskonale ją rozumię...nakręcam się niepotrzebnie.
I podziwiam was za odwagę- ja studiujac, nie mając pracy, własnego mieszkania- nie zdecydowałabym się na dzidzię...
A...Rasta...widzę Cię do trzech cykli z fasolką ;-)
a...no i wkurza mnie to że wszystcy są w ciąży albo już po ciąży a ja nie...nawet moja instruktorka fitness pracuje z brzuchem :-(
Po wczorajszej nieprzyjemnej wizycie u dentysty sadysty- cała obolała i trzaśnięta po mega dawce znieczulenia zaglądam do was...
i wiecie co...muszę się wyżalić...wkurza mnie to że po przytulankach myślę o tym żeby nie wstawać za szybko, o tym co zrobic z miednicą, jak się położyć (przy moim tyłozgięciu podobno zaleca się położyć na brzuchu)....wkurza mnie to że zaczynam co godzinę sprawdzać śluz...staranie się o dzidzię jest wyczerpujące psychicznie:-( To co ostatnio soglam pisała...doskonale ją rozumię...nakręcam się niepotrzebnie.
I podziwiam was za odwagę- ja studiujac, nie mając pracy, własnego mieszkania- nie zdecydowałabym się na dzidzię...
A...Rasta...widzę Cię do trzech cykli z fasolką ;-)
a...no i wkurza mnie to że wszystcy są w ciąży albo już po ciąży a ja nie...nawet moja instruktorka fitness pracuje z brzuchem :-(
Hercia spokojnie..doczekamy sie i my ;-)
Ja faszeruję moje szczęście witaminami i mam nadzieję ze za dwa trzy miesiace wyniki będa o niebo lepsze. Nawet przestałam sie przejmowac tą dzisiejsza wizytą u androloga.
staram się znaleśc jakieś pozytywy w tym wszytkim by nie zwariować.
Ja faszeruję moje szczęście witaminami i mam nadzieję ze za dwa trzy miesiace wyniki będa o niebo lepsze. Nawet przestałam sie przejmowac tą dzisiejsza wizytą u androloga.
staram się znaleśc jakieś pozytywy w tym wszytkim by nie zwariować.
Ostatnia edycja:
reklama
pozytywy...IWASEK...pozytywem byłby ten maleńki człowieczek za którego oddałabym wszystko... Trzymam kciuki za armię Twojego TŻ...po badaniach się okaże że stworzyliście super bojową opancerzoną armię małych terminatorków z których bedzie cudna dzidzia :-)
wiara czyni cuda
wiara czyni cuda
Podziel się: