reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magda chyba tylko Ty do sierpnia byś nie chciała fasolki :-)
Ja niestety nie widzę czy jedna z tych fasolek będzie moja :-(
Ale reszta jest Wasza dziewczeta :-)

reklama
Ahhhh, te nasze teściowe :) moja, to co 2 tyg widzę, więc nie truje nic, ale co te 2 tyg zawsze wypatruje brzucha :)wiecie, teść mówi, że czeka na tego "prawdziwego" wnuka;p bo ma dwóch, ale inne nazwisko niż jego (córka wyszła za mąż) więc to nie prawdziwe, dopiero po synu będą prawdziwe heheheh :D

a to jest moja dzisiejsza ślicznotka :) gdyby nie to, że ją zamówiła koleżanka, to sama bym w niej chodziła (jak to mówią szewc bez butów chodzi) :)
bransoletka-beże.jpg

dagne świetna ta bransoletka !! Moja teściowa mieszka bardzo blisko i robi nam niezapowiedziane wizyty!! A ja tego bardzo nie lubie ;p;p Niestety nie jestem na tyle odważna żeby jej o tym powiedzieć :-) Ale tak ogólnie jak już się spotkamy to dobrze mi się z nią gada :-D A teście ubóstwiam- świetny z niego facet :-)

Asiol, doszła, doszła:) mam nadzieje, że rzeczy do Ciebie też dojdą, albo już doszły, bo wysłałam priorytetem:) gdyby coś było nie tak (nie jestem jeszcze profesjonalistką) to wal śmiało :) przerobie, naprawię itd gratis :)
Paolajn, Ty już wszystko wiesz :) :D
A za przychylne wypowiedzi dziękuję bardzo :)

Hera, jak zamawiam to proszę o bigle, kółka i resztę antyalergiczne :) do tej pory spotkałam sie z tym, że elementy są opisane albo: bigle antyalergicznie, zapięcie posrebrzane albo np bigle niklowane - tych ostatnich nie biorę :) ufam sprzedawcy, że nie robi mnie u "ciula" i skoro pisze, że antyalergiczne, to że naprawdę takie jest :)
Dziewczyny tak siedzę i się zastanawiam, czy fasolka chciała się u mnie zadomowić... wczoraj wieczorem mój mąż, jak stanęłam nad nim (od siedział przy biurku) odwrócił się do mnie, przyłożył głowę do brzucha i ni stąd ni z owąd wymamrotał: jesteś tu dzidziusiu, czy cię nie ma? ... matko ale mi się dziwnie zrobiło. Powiedziałam mu, że póki nie mam większego brzuszka to żeby mi tak nie robił, bo troszkę mi smutno... może on mówił do "pustego" brzuszka...;/

reklama
Jeju..dagne...może to znak...wiesz...twój facet podświadomie wyczuwa że coś się tam zagnieżdża :-) bądź dobrej myśli...i pamiętaj że jesli nawet nic tam teraz nie ma- to wkrótce będzie- nie ma się czym smucić!!! wiesz...jedna z tych pięciu fasolek do sierpnia jest Twoja ;-)
A tak apropos biżuterii...może założysz jakąś galerie swoich arcydziełek?? Jestem chętna na jakies cudeńka- te "antyalergiczne" są jak najbardziej dla mnie wporzo :tak:

Do góry