reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

chociaz pamiętacie jak wam mówiłam że po odstawieniu chormonów miałam plamienie a potem za dzień dwa wygladało jka okres i po obliczeniu moż tak być że 20 kwietnia bede miała @. nie wiem sama nie wiem . juz tak bardzo nie wyczekuje fasolki chce ale nie popadaM W PANIKE podobno pomaga

reklama
Już druga mówi po odstawieniu tabletek miała @. Ja miałam owszem z odstawienia jak zwykle po 21 dniach brania.. a teraz czekam na ten normalny @. Mam nadzieje,że też szybko przyjdzie...

dokaldnie iwasku panowie potem cierpia najbardziej przez nasze humory:-p:-D a nasza psychike za okno trzeba wywalic nich sie dotleni hehe

Madzia- no albo przyjdzie normalnie albo wcale:-p

Mag Ty już nic nie kracz :-) od dziś zaczynasz nowy cykl, nowe staranka :-) to się teraz mocniej staraj niż zwykle ;-)

Mag ale ja się sama złapałam na tym ze mu marudzę strasznie..weż tabletki...zdejmij te spodenki do spania...strasznie machinalnie zaczęłam działać. A wszystko można przeciez zrobić z zabarwieniem erotycznym lub ze smiechem. Dlatego chce to zmienić. Nawet mój facet o spokojnym usposobieniu może wreszcie "rzygnąć " (za przeproszeniem) tym wszystkim i bym mu się nie dziwiła.

reklama
Ja się muszę nauczyć tego luzu bo taki charakter mam że wszystkim się przejmuje, wszystko analizuje, przeżywam.. Także praca mnie czeka nad moim charakterem ;p

Do góry