kasia.natka
Fanka BB :)
oj Atan hormony toba rzadza i robia z toba co chca, niedobrze ale coz kazda z nas ma czasem gorszy dzien wiec glowa do gory :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Brawo basati!! Ja tez sie balam zapytac, bylam pewna ze sie nie zgodzi, temu wolalam brac tone hormonow obwiniac siebie itd i odsuwalam w nieskonczonosc pytanie go o to! Wszyscy krzyczeli na mnie ze skoro ja sie lecze, to moj powinien sie wysilic troche i zrobic badanie. Ginka powiedziala wreszcie ze mam do niej nie wracac bez badan chlopa! Stanelam pod murem , bo tu gina zmienic nie moge bo mam tylko jednego do wyboru polskiego. I zapytalam i zgodzil sie bez problemu i zdziwil sie czemu sie tak denerwowalam. No i wina jest jego!Hej...
Chciałam się z Wami podzielic moim wczorajszym dniem.
Postanowiłam wczoraj zaproponowac mężowi badania nasienia. Leżeliśmy już w łóżku. Wszystko mi sie trzęsło... myślałam że rykne płaczem z tego stresu. Powiedziałam, zaproponowałam. ZGODZIŁ SIĘ!!! Powiedział też że jak to z jego winy nie bedziemy miec dzieci to sie załamie. Czekamy teraz jeszcze 2 cykle... jak sie nie uda, tro obiecał iśc na badania. Kochane jak ja mam go wspierac????
Strasznie mi brakuje do szczęścia dziecka... Humor, fatalny.... choc staram się to ukrywac. Nie potrafię o niczym innym myślec. Jak sobie z tym radzic? Ja podziwiam dziewczyny które staraja się jeszcze dłużej niż My. Gratuluje im wytrwałości.