reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Donia przestań takie głupoty gadać, zdradz, gdzie teraz jesteś ? pomógł Ci ktoś z walizkami ?:-p

reklama
Donia przestań takie głupoty gadać, zdradz, gdzie teraz jesteś ? pomógł Ci ktoś z walizkami ?:-p

jestem w Chinach i miałam aż trzy przesiadki, a czuję się jak bym była w Meksyku :szok: jejuu jak tu dziwnie
a leciałam z moją szefową (ale też bardzo dobra koleżanką) i już na lotnisku powiedziałam jej o wynikach testu (w razie gdyby coś-zasłabnięcie, krwanienie itp) i bardzo się ucieszyła i zaborniła mi targać te walizki i sama je ściągała z taśm, a waży kruszynka ze 40 kg :)
eh oby się potwierdziło, nie mam żadnych specyficznych dolegliwości, nawet cycorki mniej bolą :-(

Donia wow ! chciałabym kiedyś odwiedzić Chiny :-) mam nadzieję,że będzie wszystko w porządku :-) trzymam kciuki :-)

Donia wow ! chciałabym kiedyś odwiedzić Chiny :-) mam nadzieję,że będzie wszystko w porządku :-) trzymam kciuki :-)

wiesz, ja się wczoraj stresowałam przed wylotem, byłam zielona
a teraz wychodzę z założenia, że jak fasolka jest zdrowa i silna to przetrwa, a jak nie to znaczy, że tak to się miało skończyć
mam mieszane uczucia, może zrobię ten test jutro rano :)

mam jeszcze jakiś zapasowy z Polski
padam na twarz, idę w kimę dziewczyny
ps. a w hotelu zamiast szlafroka mam kimono :)

Doniu to że cycory mniej bolą to nie znaczy, że coś się tam dziać musi. Mnie nie bolały i ciesz się z tego faktu, że jeszcze nie bolą...potem zaczną :-D

I tam mi uważaj w tym łobcym kraju! :-D

reklama
Do góry