reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ah ale dlaczego nie ma miejsca... mój brat, o którym już tu kiedyś wspominałam też ma kawalerkę a teraz jego dziewczyna jest w ciąży a oprócz tego ona ma już jedne dziecko z poprzedniego związku, mój brat ją poznał jak jej synek miał 3 miesiące i jakoś się będą musieli pomieścic bo ten jeden pokój jest dość duży więcc można go podzielić

reklama
Nie no ten pokoj jest malenki :-( to jest kawalerka rzeczywiście dla jednej osoby..gdyby tu wstawić łożeczko to zostaje nam małe przejście do łóżka ;-)

She nie marudkuj :-p Ty się możesz dzięki pracy starać :-) dla mnie to ograniczenie w staraniach o dziecko ;-)

ile jeszcze h w pracy ?

Ja pracuje po 12 h :))) Ale z ta korzyscia ze np 3 dni w pracy i pozniej 3 dni wolnego :D A moj J za granica ;(

No to do dupy.. niestety mieszkanie w dzisiejszych czasach dla młodych to duże utrudnienie... My mamy to szczęście, że dziadkowie od mojego K mają całą kamienice więc my adaptowaliśmy część strychu... co prawda mieszkamy z całą jego rodzinką na kupie no i sa oczywiście plusy i minusy ale nie narzekam...

Ja mam swoje mieszkanie 3 pokojowe, jednak to stary blok gdzie jest ogrzewanie na piec kaflowy i podłaczone do tego centralne.. ;-) M. ma to udogodnienie ,że blok jest super, winda itp. domofony, monitoring ;-) tylko ta kawalerka grrr..

Ja jesli chodzi o mieszkanie to nie narzekam 4 pokojwe 1 pietro spokojne osiedle :)) Z tym ze mieszkam z tata bo choruje :( I nie wyobrazam sobie zostawic go samego :(

witam magda na mnie tez w aptece popatrzyli jak na idiotke ze takich termometrow niema ...chyba bede musiala przez internet kupic...
a co do schodow to ja mieszkam z tesciami na 3 pietrze bez windy w starym dudownictwie ... tez cieszko to widze z tym wozkiem biegac chyba se wynajme tragarza ;-)
a co do pokoju dziecka narazie zmiesci nam sie komoda z przewijakiem i lozeczko w pokoju bo zlikwidujemy biurko ;-) ze stacjonarnym kompem i tak siedzimy na laptopach ;-)
a pozniej bede kombinowac jak tesciowa przeniesc do duzego pokoju bo spi osono z tesciem a tak by spali razem i bym mogla zrobic pokoik ;-)mam nadzieje ze sie uda przekonac ;-)ja za 30 minut koncze prace ;-)

Donia ale fajnie nigdy nie bylam w chinach ;-) zrob zdjecia :-)potem nam pokazesz ;-)

Magda a moze sprzedaj kawalerke ludzie kupuja tez zaciazone kredytowo moge ci sie dokladnie dowiedziec co i jak bo moja siostra pracuje w nieruchomosciach ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
No ja też bym sobie nie wyobrażała, zostawić chorego członka rodziny...

A u mnie jajniki dają o sobie znać..dobrze,że chłop w Poznaniu :-)

Do góry