reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
magdalena super prezenciki tez dobry pomysl bo ja caly czas mysle ze jak bede to jak im to powiedziec boje sie :-p
Gratuluje 5 tygodnia ;-)
She niemartw sie trzeba byc dobrej mysli optymizmu troche ja dopiero zaczne staranka jak sie ta wredna bolaca @ skonczy ;-)

W moim przypadku ten optymizm juz ponad rok trwa :D:p Chcialabym sobie zalozyc suwaczek z tym :) Jak to zrobic ??

nadus na moj suwaczek i bedziesz mogla swoj zrobic date wpisujesz wybierasz kolory itd. a potem w swoim profilu ustawiasz sygnature

eee mam glupiutkie pytanie do czego sluza pasy ciazowe takie materialowe co sprzedaja na allegro??
nie te poporodowe.

Ostatnia edycja:
She musisz kliknąć w którykolwiek suwaczek u jakiejś staraczki :-) i postępować wg wskazówek ;-) na babyboom też masz po polsku ;-)

she trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
by nie przyszla i zebys miala prezent na dzien mamy ;-)

No to zmykam kochane z pracy zachwilke wiec do uslyszenia pozniej bo o pracy sklep a potem bede u swoich rodzicow na reszte weekendu ;-) milego odpoczynku ;-) a alredka chyba zasnela nam ;-)wiec dobranoc :-)

Ostatnia edycja:
Atan miejmy nadzieje ze tak bedzie :D

Cos mi chyba nie wyszlo z tym suwaczkiem

Ostatnia edycja:
reklama
Atan te pasy podtrzymują brzuszek większy, zimą np robią dodatkowo za ocieplacz :-)

edit: hehe i właśnie dwa takowe sobie zakupiłam XD

Ostatnia edycja:
Do góry