• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

She – z tego co wiem, to właśnie oliwka dla dzieci jest najlepsza jeśli chodzi o lubrykant i dzidzie :-D jak kto woli… ja lubię bambino- jest naturalna i nie uczula, a słyszałam, że ta z johnson’a najczęściej powoduje swędzenie :-( Nam tą oliwkę lekarz zaproponował a wiedział, że chcemy dzidziusia, więc nie powinna nic blokować :-) Co prawda jeszcze w ciążę nie zaszłam to nie jestem dobrym przykładem, ale mam nadzieję że wszystko będzie okej ;-) Mało tego jest to podobno niezły lekarz, więc w wierzę w niego :-D aaaaa doznania…. mówię Ci bajeczne :-D
Oj psieplasiam, jeśli odebrałaś to jakoś negatywnie to wybacz :-) Mnie chodziło o to, że właściwie wszystkie przeżywamy zawód jeśli kolejny raz jest @ zamiast II :-( i zapamiętaj raz na zawsze!!! NIE MA OPCJI, ŻE SIĘ NIE UDA ;-) prędzej czy później wszystkim się uda :-)

Kasia- dziękuję za info :-D a z Tobą jak tam??? :-)

Donia – GRATULUJĘ!!!! :-D i się nie przemęczaj w tej podróży ;-)

reklama
Pyscek mi pracowicie bardzo :( Akurat weekend pracujacy :( ehhh a taka slicnz apogoda dzis byla :(
A jak tam u Ciebie ?Po suwaczku widze ze za pare dni działasz :D Przytulanki :P I chce widziec II u Ciebie ;*

To moze idz na bete a pozniej do lekarza ? Pamietasz jak mi sie dzialo podobnie ? Okresu nie bylo , ciąży też ... :( Ehhh wiem jakie to denerwujace :(

reklama
poczekam jeszcze kilka dni, jak nie to znów będę musiała iść do gina, ale tak mi głupio miesiąc w miesiąc chodzić, w kwietniu też byłam z powodu braku @ a ciąży też nie było ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry