reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

no Pyscku ja tez cie rozumiem :tak: przypomnij ile to juz dni spoznienia i ile juz testow zrobilas i w jakich odstepach czasu. a glupio ci byc nie powinno bo w koncu ginowi za to placa (ty lub nfz) a poza tym przeciez on tez wie ze wolalabys miec normalnie @ lub raczej nie miec @ ale byc w ciazy

reklama
dobrze mówisz Kasia ... już bym chciała być w ciąży nie martwiłabym się o brak @ a tak to następny miesiąc klapa i jak tu się starać i w jakie dni ?? eh ...

ostatnio mi powiedział,że brak @ może być przyczyną choroby lub dużego stresu ... i dal cos na wyregulowanie, teraz nie miałam stresu ani nie chorowałam więc nie wiem co się dzieje ;-(

A moze @ sie przesowa bo za duzo myslisz o tym czy bedzie fasolka czy nie... ;( i przez to zaczynasz sie stresowac :( ja na twoim miejscu poszlabym do lekarza nie ma co zwlekac. A ile dni juz sie spoznia ?

I pytanko do przyszlych mam ktorych jednym z objawow zafasolkowania byly bolace piersi ;) od ktorego dnia cyklu was bolaly ? Tak jakby zaraz po zaplodnieniu czy dipiero tak jak na @ ? A moze jak gdyby po jej spodziewanym terminie ?

Kasia- jej Ciebie też gin. powinien w obroty wziąć ;-) bo tak nie może być :-( Pyscek- dla Ciebie też mam bojowe zadanie- męczyć gina tak długo aż rozwiąże Twoje wątpliwości :-) albo wyreguluje Ci @ albo w końcu w ciąży jesteś :-D she- ooookej może być nawet na priv :-D trzymam za słowo :-)

she z tego co dziewczyny juz na ten temat pisaly to nie ma reguly - jedne bola a drugie nie, jedne bardziej drugie mniej itd. wiec chyba ciezko na tej podstawie stwierdzic ciaze ;-)
truskawcia a myslisz ze co ja robie...dupka mam na teraz i na nastepne dwa cykle

reklama
Kasia to ze ciezko na tej podstawie stwierdzic ciaze to ja wiem ;p w moim pytaniu chodzilo o to ze jak juz ktorws takowe bole miala to kiedy sie pojawily ;D

Do góry