reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

rozumiem ze dal ci cos na wywolanie pewnie luteine i bralas to tylko wtedy a w kolejnym cyklu juz nie?

tak brałam luteinę, więc nie wiem co teraz jak pójdę pewnie znów mi da to samo ... eh... sama nie wiem i co tak co miesiąc będę łazić a on będzie mi przepisywał luteinę czy to na tym rzecz polega, raczej nie, a znów teraz nie wiem kiedy będę miała płodne dni i kiedy będziemy mogli się starać i czy warto ... z mies na mies coraz bardziej się zastanawiam czy kiedyś nam się uda ...
spóźnia mi się już 4 dni ...

reklama
Pyscek nie martw sie bo to napewno nie pomoze a tylko ci zaszkodzi :( jak @ nie przyjdzie to idz w pon do gin :) i nie trac nadzieji ;)) popatrz ja juz ponad rok staran ;)) uda nam sie ;)) ;*

pyscku 4 dni to jeszcze nic takiego, moze to rzeczywiscie stres zwiazany z wypatrywaniem II
a co to za stwierdzenie ze nie wiesz czy warto!!! oszalalas!!! pewnie ze warto - po pierwsze dla samego przytulania z ukochanym (przeciez to sama przyjemnosc no i ta bliskosc, milosc mmmmmm) a po drugie nie wolno tracic nadziei bo przeciez dzidzia moze sie pojawic w kazdym cyklu i szkoda by bylo sie poddac przed czasem!!!

Witajcie drogie panie ! Az 3 dni mnie tu nie było.. Rozpisałyście się ! :-D Coś nowego? nowe fasoleczki? Któraś z WAs jutro testuje może? bo jesli nie dostane jutro do wieczora @ to wpon rano robie teścior :-D:-D:-D:-D

Tutaj widzę że temat na temat luteinki i wywolywania @ ..Miałam to samo na początku. Nie dostawalam i strasznie miałam nieregularne @ . Moja Gin przepisala mi lutkę i od 21dc przez 5 dni zażywałam ją.. i po 3 dniach dostawałam okres czyli 28 dc. KAzała mi tak przez 5 miesięcy i jak mi powiedziała luteinka nie przeszkadza w zajscie w ciąże bo gdyby się zdarzyło ze jest Bobo to podtrzymuje je odrazu.. No i po tych 5 miesiacach ją odstawiłam i normalnie mi okres przychodzi........Także zadziałało:tak:

Dzięki dziewczyny :-) nie wiem co bym cez Was zrobiła :*:*:*
nie kazała mi przez 5 lub 7 dni brać (już nie pamiętam ile ) i potem miałam dostać @ i nic mi nie wspomniała abym dalej brała w następnych cyklach...

Ja powoli uciekam do spanka ;)) buziaczki dla was ;* spijcie dobrze te ktore maja swoich mezczyzn prosze niegrzecznie sie przytulac ;)))

Pysceknie martw sie ;* trzeba troszke wyluzowac i kazda z nas zobaczy niedlugo II ;)))

Pyscek to może zapytaj swojego lekarza o to? jak teraz pójdziesz może też branie lutki przez kilka miesięcy Ci pomoże? Bo dawo dawno temu zdarzało mi się nie dostać @ to też przepisywały mi luteinkę i tylko na 1 raz miałam. Ale wkurzyłam się zmieniłam lekarza i wyregulowała mi ten cykl... Będzie dobrzzzeeee ;-) ;** ;**

reklama
Pyscek to może zapytaj swojego lekarza o to? jak teraz pójdziesz może też branie lutki przez kilka miesięcy Ci pomoże? Bo dawo dawno temu zdarzało mi się nie dostać @ to też przepisywały mi luteinkę i tylko na 1 raz miałam. Ale wkurzyłam się zmieniłam lekarza i wyregulowała mi ten cykl... Będzie dobrzzzeeee ;-) ;** ;**

nom muszę pogadać z nim ... Dzięki Ziombelek za pomoc, wogóle dziękuję dziewczyny za pomoc :*

Do góry