reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
;)) A ja właśnie po przerwie ;p I na poprawe humoru zjadlam kaloryczna pizze z Dominium :D hehe

P.S. Dziekuje z apomoc przy suwaczku ;D ;*

A ja zaraz wychodzę z wiadomością do moich rodziców... trzymajcie za mnie kciuki... (moja mama pewnie stwerdzi, że się zgadałyśmy chyba z bratową) Jej dzisiejsza mina dla mnie bezcenna... :D Zajrzę wieczorkiem

ja sprzątałam, a zaraz się zbieram do teatru :-) jeszcze tylko bestie muszę wyprowadzić :-)

no ja tez jestem :-) wlasnie was doczytalam wiec witam w ten paskudny dzien, u mnie caly czas leje a wczesniej to burza byla z piorunami i grzmialo strasznie, ciemno jest i przygnebiajaco

Hejka Lasencje ;-) Wy to pracy nie macie, czy zajęć jakiś?? Bo znów patrzę, a tu chyba z 20 stron przybyło :-p już nie będę dokładnie odp. bo znów posta na trzy strony musiałabym walnąć ;-) W bądź każdym razie dotarłam do brzuszka Ael – słoooodziak!! :-D Piękne Ci z tym brzuszkiem :-)

Rasta- wierzę w Was, że się uda :-) i mocno trzymam za to &&&& :-D

A co z resztą pań??? Jakaś nowa zaciążono?? :-D

Aaaa i witam wszystkie nowe :-D jeśli takowe są ;-)

A widzę, że np. She – nie znam :-) Moja droga, My kobiety to takie dziwne stworzenia, że chcemy wszystko na już :-) i choć wiem, że to egoistyczne, bo niektóre z Was taj długo się starają, to i mi jest przykro kiedy się nie udaje… choć faktyczna możliwość była dopiero jedna :-) Szczerze mówiąc to dla każdej z Nas @ to taka mała „porażka”. I za Ciebie trzymam &&&& :-D Aaaaa i powiem Ci na ucho, że najlepsza jest oliwka bambino (ale sprawdź na wszelki wypadek czy Was nie uczula) :-) Ogólnie jest ona neutralna na bazie naturalnych składników :-) I czytałam gdzieś, że na plemniczki też nie wpływa zabójczo :-)

Ma_gdalena – trzymam kciuki za wielkie oczka rodziców :-D też jestem ciekawa jak zareagują :-)

Donia – widzę, że podróżujesz :-D napatrz się na wszystko to Nam opowiesz jak było :-D psssstttt… czyżbyś miała dwie krechy??? :-D nie znalazłam tej nowinki, ale z wpisów dziewczynek wygląda mi, że tak :-D

Dziekuje kochana za rade odnosnie oliwki ;p Właśnie tak sie caly dzien zastanawialam co kupic ;p Ja mam taka sachare ze bez jakiejs oliwki albo zelu to obtarcie murowane :))) Czyli ta bambino najbardziej neutralna dla armii ?:D Nie przeszkadza nie zamyka drogi nie utrudnia nic a nic ? :p

Truskaa kochana i nie odbieraj ze ja mam jakies pretensje do osob ktore krutko sie staraja i mowia o negatywnych testach :( Ja poprostu mowie ze sama zaczynam sie troszke podlamywac a wsyztskim nowym staraczka zycze z calego serca zafasolkowania jak najszybciej :* Naprawde wiem co znaczy co miesiac znow przezywac kolejna @ jezeli tak bardzo sie chce malenstwa :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry