reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

truskawica ja niestety nie pomoge bo mam, zakupiłam, użyłam moze ze 3-4 i na tym staneło. nie miałam do nich cierpliwości.

AEL cos wczoraj wyczytałam ze obiecałas na dzisiaj nam jakies zdjecie w pasie ciazowym ;)

reklama
Witam :-)
Jest wreszcie koniec tych wszystkich egzaminów :-).
Fifka gratuluję.!!!!
Rastafarianka daj od razu znać jak tam beta. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Tak tak ja też już sobie przypomniałam Ael miałaś dziś zdjęcie wstawić.!!!!!!

Ostatnia edycja:
Fifka gratulacje :*
Rasta również po cichu gratuluję :*
Ja wczoraj miałam dzień biegania po biurach podróży i udało się wszystko dopiąć na ostatni guzik :)

Ael i co gdzie to zdjęcie w pasie ? :p, Doczytałam wszystkie strony hehehe :)

To ja Wam też opowiem tak w skrócie co odwaliłam w playu . Poszliśmy żeby przedłużyć umowę no i moje kochanie stanęło w kolejce dałam mu swoją torbę (duża i czarna ) i powiedziałam że pójdę do sklepu obok zobaczyć zmywarki.Na tym etapie dodam że mam wadę wzroku i z większych odległości nie widzę twarzy. No i wracam do tego playa no i widzę ze stoi mężczyzna (gabarytowo identyczny jak mój) z torbą w ręku no i podbiegam do niego , łapie za rękę i w śmiechu opowiadam jakieś głupoty. Nie minęła minuta a się zorientowałam że to jakiś obcy facet. Zaczęłam go przepraszać burak na twarzy i wyszłam przed bo ze śmiechu nie mogłam wytrzymać. No i oczywiście wszyscy ludzie wpadli w taki śmiech że przestali się denerwować że taka kolejka długa jest :D

Olcia jakie zdjęcie nic o tym nie wiem :p

I czemu okularów kochana nie nosisz? Normalnie kiedyś za przymilanie do obcego faceta oderwie Ci się od własnego ;p

Olcia... haha... mój P. tez tak kiedyś do obcej baby podleciał i zakupy z ręki wyrywa:-D
Ael...wiem wiem, cytałam;-)
Truskawcia abo po 13-dniowym spóźnieniu @ przyszła:-p

Ja z moim nie mam problemu :) Sam nawet mówi że ma dobrze , bo może się przytulać po drugiej stronie ulicy z innymi babeczkami i śmiech :D A tamten gościu no cóż ... speszył się trochę ... w końcu razem ze mną był obiektem śmiechu :-)
Ja to zawsze coś odwale... a z opowiadań rodziców doszłam do wniosku że mam tak od małego. Okularów nie noszę bo wyglądam w nich jak alien :-DSoczewki czasami nosze ale też nie za długo bo mi się oczy męczą :p

Ael WSTAWIAJ ZDJĘCIE !!! WSTAWIAJ ZDJĘCIE !!!

reklama
Do góry