reklama
Ewelka1309
Zaangażowana w BB
To dla taty najserdeczniejsze życzenia
No u mnie za chiny się nie zgodziłohej kochane czy jakas ciezaroweczka ktora zna plec dziecka sprawdzala czy sie zgadza z kalendarzem chinskim bo chcialabym wiedziec jaka to ma 100% zgodnosci ;-) z gory dziekuje za odpowiedz;-)
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
a ja zglupialam bo znalazlam dwa kalendarze i w kazdym sie rozni raz niby mam miec chlopca a w innym dziewczynke ah ;-) daj linka do tego twojego zaraz dam do tych dwoch co ja znalazlam ;-)Chinese Lunar Calandar - Determine the Gender of Your Child
a wiek rocznikowy czy tyle ile mam lat ?
http://www.**********/kalkulator,plci-dziecka.html
a wiek rocznikowy czy tyle ile mam lat ?
http://www.**********/kalkulator,plci-dziecka.html
Atanku no wiek liczysz tak jak masz urodziny, czyli np poczęliśmy dzieciaczka w lutym gdy miałam 24 lata, a urodziny mam dopiero w sierpniu, więc skończonych 25 lat nie mam jeszcze. To tak jak z tygodniami ciążowymi.
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
no to dobrze pacze ;-) ale nie zmienia faktu ze w tych 2 kalendarzach jest roznica ;-) a sprawdzilismy mamy 3 ciaze i na 3 tylko dwie byly prawidlowe dwie dziewuchy a pierwszy chlopak sie nie zgadzalo ;-)ale mama mowi ze zrobila wachadelkiem to dziewucha jej wyszla ;-) wiec ani nic nie mowie mezowi bo bedzie zly ;-) zobaczymy co bedzie pozniej na usg ciekawa jestem ;-) a w poniedzialek znowu do ginka bo kazal przyjsc wtedy 5 tyd i 3 dzien mam nadzieje ze zobaczy zarodek ;-)
S
Silmiriel
Gość
Ja mnie obojętne co będzie, byle zdrowe, szczególnie niech ma serduszko zdrowe po tatusiu, nie po mamusi. I my dowiemy się w grudniu 
Laura, a czemu nie testujesz, jak Ci się spóźnia @?
Laura, a czemu nie testujesz, jak Ci się spóźnia @?
reklama
Czesc laseczki.W miniony piatek miałam wizyte u gina i jak narazie jest wszystko w jak najleprzym pozadku.Nie mam Toksoplazmozy i reszta badam z krwi tez ok.W piatek wziałe mi krew do badan genetycznych i 26 lipca mam miec wyniki,mam nadzieje ze tez beda dobre bo jak nie to bedzie musiała brac krew z pepowiny a to zekomo boli.Słyszałam tez serduszko mojej dzidzi.....Jestesmy tak bardzo szczesliwi.....KOCHAMY CIE kruszynko
Podziel się: