• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Upiekłam dziś murzynka, takiego nawrzucać i wylać na blachę :) jakoś mnie zaczyna na słodkie ciągnąć, ale specyficzne, najlepiej czekoladę :P
Ael, jakie Bobo fajne, a łapanie za głowę the best :)

Łapie się za głowę, bo znowu mu spokoju nie dają XD
A lekarz najeżdżał z jakieś 3 razy na siusiaka. We wtorek mam kontrolną u swojej ginekolog, może będzie robić usg i dostanę jakieś zdjęcia :-)
Ale na pewno dostanę ochrzań, że nie zrobiłam glukozy...no ale ja się pytam jak, jak po wstaniu muszę coś zjeść by ominęły mnie mdłości.

reklama
Ja rano zabrałam się za rogaliki. Są różne: z powidłami(mojej roboty), dżemem truskawkowym(też mojej roboty), nutellą(to już kupne) :p Robić słodkości mogę, ale na jedzenie tego ochoty brak ;D Mężuś zajada się rogalikami, że zaraz wszystko zniknie :D:D:D:D Ah...

Ja bym zjadła fasolkę mniam :-) Tylko że moja jest jeszcze nie dobra:-( za późno zasadziliśmy z mężem:-)
Mnie nawet dziś teściówka zaprosiła na obiad ugotowała rosołek:-) Może dlatego że jej fieranki i zasłonki powiesiłam ha ha:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry