• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ooo a mnie ciągnie do warzyw i wszystkiego co jest słone i kwaśne. Dzisiaj cały dzień wcinam leczo z cukinii. (boże jakie to dobre!!) Za to odrzuca mnie od słodyczy. I to na kilometr....

A swoją drogą w ciąży jest jedna super sprawa. Człowiek staje się wyczulony na smaki i zapachy co czasem powoduje mdłości itp. ale.... Jak coś ci smakuje to bez ciąży nigdy aż tak nie smakowało!! Normalnie odkrywam teraz jakieś nowe gamy smakowe!! :-D

Za to nie wyglądam zbyt dobrze przez tą łuszczycę(gdzie nigdy aż tak nie wyłaziła)... mówi się ze to córka urodę mamy zabiera :-)

Ostatnia edycja:
ael ja sie zadko maluje wiec jak sie pomaluje to kazdy mowi ze super wygladam ;-) a teraz nik nic mi nie mowi wiec niewiem co z tego bedzie jakie dziecko niemam zadnych przeczuc chociaz moze troszke ze chyba dziewczynka ale chcialabym chyba bardziej chlopca no ale zobaczymy ;-) wazne by zdrowe no i znowu mi pryszcz wyszedl wryyyyyy

a na slodkie tez niemam ochoty a czekolada czy jajko niespodzianka to fuj zaslodkie takie jakos wychodzi i niesmakuje mi wogle...

P bardzo by chciał dziewczynkę!!! A ja po cichutku marzę o chłopczyku :D

Siedzimy... ja przy laptopie, On gra na Xboxie i pytam go "Kochanie, wolisz chłopca czy dziewczynkę" A on bez zastanowienia "Dziewczynkę"
-"Dziewczynkę?"
-"Nooo..." :D:D:D:D

Ostatnia edycja:
Mój też chce chłopca bo uważa że starszy brat to świetna sprawa! A ja z kolei marze o dziewczynce bo mam wrażenie ze z dziewczynką będzie mi łatwiej.

reklama
WOW ale on duzy i wszystko bylo widac czasem zamazane ale super :-) ale ci zazdroszcze ;-) ale doktor to ci najezdzil ta maszyna od usg ze hej ;-) a i widzialam chyba tego peniska ;-) ale fajnie ;-)

Dobranoc i powodzenia w starankach :-) !!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry