• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Haha Klari ja do swojego zawsze mówię że jakiś facet chętny zawsze się znajdzie jak się przekomarzamy na podobne tematy :-D Albo tak jak Magda mówi - kolega!! Uwierz mi że to działa na ostudzenie faceta

AAAAA gdzie ta Ael!!

reklama
Wiecie co Wy się tak cieszycie jak czujecie ruchy i wogole, a mnie przeraża trochę ciąża.. tzn te wymioty, kopnięcia i ogólnie poród, mam chyba niski próg bólu :-)

Jestem! Dżisyyys, normalnie nie mogę zniknąć z forum na kilka godzin przez was! Wymuliło mnie do wizyty, na szczęście nie zchawciło, lekarz też zdziwiony takimi objawami. No i dawaj usg, dostałam tylko płytkę z usg zwykłego, bo powiedział, że ze względu na moje tłuszczowe gabaryty nie za dobrze byłoby widać, więc kazał zjawić się w połowie sierpnia, co też uczynię. Mój był ze mną w sali i podziwiał na wieeeelkim ekranie bieżący obraz i oczywiście ryło mu się cieszyło na widok siusiaka, więc 100% jest chłopak :-D
Wszystko wymiarowe, ładne, cudne, książkowe, serducho mocne. Z resztą zobaczycie na wideo, które dajcie chwilę muszę przekonwertować. Dostaliśmy reklamówkę z darami :-D
Po wizycie pojechaliśmy do moich rodziców, siostra z mamuśką film obejrzały, pozachwycały się. Ja trochę zjadłam napiłam się gorącej herbaty, nerwy zeszły i było już wszystko ok :-D
Także rodzicielstwo moje nas odwiozło i jeszcze musiałam obgadać dzisiejszą wizytę z moją ciotką :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry