• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja z teściową daje sobie rade. Bo to naprawdę dobra kobieta, tylko ona po prostu skrzywdzona bardzo jest.... bo mój mąż to jej 4dziecko, a pozostałą trójkę poroniła. Ostatnie trzecie umarło przy porodzie. I mój M jest takim bardzo wyczekiwanym dzieckiem. Teraz jestem ja to jego mama też na mnie swoje instynkty wyładowuje, a to nie tędy droga....

Ja mam gorzej z teściem. Mimo ze mnie uwielbia to za bardzo się wtrąca... ostatnio wyskoczył z tekstem "co wyrośnie z naszych dzieci jak my tyle czasu na komputerze spędzamy. Nie będziecie umieli ich wychować" TO CO K*RWA TY CHCESZ TO ZROBIĆ ZA MNIE?

Albo ostatnio teść mówił ze jest za aborcją (mimo straty tylu dzieci i tylu starań) to tak się na niego wkurzyłam ze już kilka dni się do niego nie odzywam....

reklama
Ech, temat teściów to temat rzeka... My z musu mieszkamy z moimi rodzicami i mówi się, że z mamą najlepiej i naprawdę nie narzekam, ale czekam na ten nasz dom jak na zbawienie, a tu tyle jeszcze. Z drugiej strony boję się, bo to będzie z pół kilometra od teściów, a tu normalnie na samą myśl toczę pianę. Widzicie, ja usłyszałam na błogosławieństwie "moja córeczka", a potem nic nie powiedziała, jak nas stary z domu wywalał....

wiecie co mysle ze pora skonczyc ten temat bo go caly dzien bedziemy ciagnac ...moze zmiana tematu jestem u rodzicow swoich i mama mi sie pyta w sprawie szkol rodzenia i czy sa na nfz a ja mowie ze chyba nie ze tylko na prywatnie i w koncu znalazlam jakis opis jednego i sie smialam przeczytalam mamie wszystko i mowie nawet ci ceny nie powiedza za to a to wszystko w necie przeczytac mozna a nie co 2 tyg w sobote na 2 godziny chodzic i kaza po 20 tyg ciazy przyjsc a terminy tak ze jak bym chciala to bym byla w 15 tyg wiec nie kumam tych terminow nie mozna sie dopasowac dokladnie, no i jej wytlumaczylam w koncu ze to sie wogle nie opyla ;-) a cwiczenia na pilce to sobie w domku moge robic a co do oddechu to kazda polozna przy porodzie i tak uczy ;-)

Fifka, nie oglądaj takich rzeczy, potem sobie nawyobrażasz nie wiadomo czego, wiem, co mówię.

A to dziwne, Atan, na Kopernika w Krakowie piszą dokładnie ile co kosztuje. I od 26 tygodnia można przyjść. Jeszcze nie dzwoniłam, ale wybieram się jak najbardziej około 30 tygodnia, bo wtedy na budowie będzie luźniej i będę chodzić z mężem

szkoły rodzenia są na NFZ przynajmniej u mnie w Białymstoku.

Sil przez przypadek to znalazłam i nie sadzę żebym sobie coś wyobrażała bo dl mnie ten filmik jest o aborcji... przecież dziewczynka mówi ze jest zdrowa...

ja sie zastanwaiam czy wogle chodzic na te spotkania... niewiem wlasnie z opisu to tak jakos do gustu mi nie przypadlo jedynie podobalo mi sie ze pokazuje ci szpital i sale porodowa i oddzial noworodkowy itd mozesz wszystko poznac ordynatora polozne itd ;-)

No ja sobie oglądałam kiedyś filmik z aborcji, to potem nie mogłam się doczekać, aż się moje zacznie ruszać, bo sobie nawkręcałam....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry