• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Aelreda powodzenia kochana daj znać jak tam po usg
Lovka fajnych masz teściów:-) Mój teściu się nie wtrąca ale za to teściowa non stop chciała by mną i Sławkiem rządzić.Ostatnio tydzień temu pojechaliśmy w góry a teściowa do mnie przed wyjazdem że szkoda pieniędzy lepiej na ziemie zostawić. A jak jej synek najstarszy pojechał na wakacje nad morze to przyszła i nam mówi że Jaruszek nad morze pojechał a mój mąż nie szkoda im pieniędzy a ona nic nie powiedziała:-D
zmieniła temat i sie pytała go kiedy do Szwecji ją zabierze no ***** myślałam że wyjdę z siebie.Tak jak ja z nim sama jadę to suka żałuje a żeby ją zabrać to pierwsza!!!!Łaaa jestem ostatnio cięta na nią masakra. Albo pytała się męża ile ja wypłaty dostaje,ile on zarabia i ile mamy oszczędności no ja pierd. ja sie jej nie pytam ile ona ma oszczędności i ile zarabia wkurwiające jest to. A ona wszystko daje swojemu synusiowi bo on zawsze płacze że kasy nie maja a oboje pracują bo niby 2dzieci.Sławcia drugio brat tez ma dwójke dzieci i sam pracuje to jakoś im nie brakuje tylko zdaniem teściowej Jarusiowi brakuje a on co miesiąc samochody zmienia! Sławcio musiał sam zapracować na swoje wesele i na wszystko ale Jaruś jest ukochany najlepszy. Fajnie że was mam to chociaż mogę się pożalić:-)

sil magenta nie ma fasoleczki bo niestety poronila.... :-(

Witam nowe staraczki zycze milego i szybkiego zafasolkowania ;-) zawsze sie mozecie wygadac zawsze jestesmy do waszej dyspozycji ;-)

Truskawcia Kremy i maści myślę ze nie przeszkadzają w staraniach. To są leki kontaktowe których nie masz za dużo we krwi. Gorsze są takie doustne bo one wtedy w razie ciąży prędzej i w większej ilości dotrą do maluszka. Ja stosowałam krem na składnikach podobnych jak sterydy (bo na twarz typowych sterydów nie mogłam nakładać a łuszczyce mam głównie n twarzy i skórze głowy) i jak dowiedziałam się o ciąży to je odstawiłam. Pytałam lekarza jak to jest i on mi wtedy mówił ze z maściami jest troszkę inaczej jak z tabletkami, więc spokojnie.

Ja właśnie stosuje teraz maści na bazie ziół ale jakoś średnio mi pomagają. Dzisiaj wyszło słońce to poopalałam twarz i już widze różnice a jutro już pewnie wszytko mi zniknie :-D

Ewelka ja też mam problemy z teściami (tylko bardziej z teściem) więc nie jesteś tu sama! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Atan, wiem, że poroniła, dlatego napisałam, że ma Aniołka, Klari wyjaśniałam co się stało.

Ewelka, z dobrego serca radzę, nie wyrażaj się, bo posypią się ostrzeżenia od modek. Kropkuj, gwiazdkuj, ale nie pisz całego. Ja się o swoich teściach już tu wygadałam i nie będę się powtarzać, bo mi prolaktyna skoczy :P

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry