• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dziura, to może Krynica Zdrój? Jak macie auto to ja mam namiar na świetne miejsce, 3km od centrum, ostatnio było za 35 zł osoba, lazienka w pokoju, śniadanie za 12 zł takie, że połowy nie zjadaliśmy czasem. A i Krynica urokliwa, zawsze na Jaworzynę można podejść, po Górze Parkowej połazić. Odpoczywa się super :)

Mijenka, zdolny ten Twój mąż i tyle :)

Klari, jeszcze Magenta ma Aniołka...

Wiem, że troszkę późno się dołączam ale dopiero od niedawna staramy się o dziecko ;) mam nadzieję, że wszystko jest na dobrej drodze bo okres zaczyna mi się spóźniać :D ale wszystko się okaże niebawem, pozdro dziewczynki

reklama
Witaj Lauraaaaaa :D
Pies przyszedł przed 2 w nocy, głodny i śmierdzący :/ Ale dostał w dupsko... a od rana wył, bo chciał iść na dwór... Ale teściu na niego krzyknął i było cicho ;D Teraz leży mi pod nogami i nie ma na nic siły. Ciekawe co robił pół nocy!!! :D ha
Ewelka moi teściowie są wprost zarąbiści ;D Traktuję ich jak własnych rodziców i sama czuję, że jestem traktowana jak ich córka. Teście nigdy nie wtrącają się w nasze życie ;)) Teściowa czasem powie co myśli, albo jak się kłócimy i przychodzimy już pogodzeni to mówi, że przez nas się kiedyś wykończy ;D Ale na tym się kończy :) A teściu uważa, że wszystko co robimy to nasza sprawa. Jeśli przychodzimy do nich po rady, to nam doradzają, jeśli chcemy zrobić po swojemu to nas w tym wspierają ;D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry