S
Silmiriel
Gość
Weekend fajna sprawa. A gdzie to zależy od funduszy i oczekiwań, co do tego, jak odpoczywacie.
Grzmi u mnie
Grzmi u mnie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

No jak nas kolega z autem nie wystawi to pojedziemy, bo inaczej i pks i pociąg odpada...Ale jest na co czekać także warto se troche oczu popsuc dla takiego kina i z takim artysta w roli głównej:-)
Nie da się, ten tak trzęsie, że ja na każdym większym telepnięciem zarzygałabym cały autobus. Podobnie z pociągiem, do tych mam uraz po ostatniej jeździe w pociągu do rodziców.normalnie szok! dostałam zwrot podatku po 3 miesiącach od złożenia pitu
Ael a busem się nie da?
z takim podejściem to nie będzie kogo paść na łąkach bożych ha ha
ale się uryczałam ze śmiechu :-) Ty też chorujesz na łuszczycę? :-) no to witaj w klubie :-( u mnie teraz jest naprawdę źle :-/ a Twój małż ma jakieś zainteresowania? 
i widzisz, po co było się tyle stresować :-) właśnie o Tobie słyszałam i byłam ciekawa jak wygląda ciąża z łuszczycą, bo pewnie prędzej czy później przyjdzie mi się z tym zmierzyć :-( A powiedz mi, mówił Ci coś gin na temat łuszczycy?
może i chłop lubi sex, ale nie narzeka Ci, że nie odczuwa przyjemności, że go coś uwiera, albo jak? :-) Może (jeśli jest inaczej to mnie popraw) potrzeba Wam jakiegoś lubrykantu ;-) jej Twój mąż też choruje na ł? Kurcze nie wiedziałam, że tyle osób na to choruje… czasem czułam się taka odosobniona w tym problemie, a tu się okazuje że tyle osób jest chorych
życzę udanego wypoczynki i wiele romantycznych chwil
no i… sto lat, sto lat niech żyje, żyje Nam :-*
głuptasie jeden, trzeba Nam się chwalić, bo skąd później taka ja będę wiedzieć co i jak ;-) gratuluję pierwszego kopniaczka
jej ale ten czas leci, już masz 17 tydz. :-)
noo już, wszystko będzie dobrze kochana :-) i nie myśl o mdłościach (mam chorobę lokomocyjną) więc wiem jak to działa :-)