• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ael byłaś, foty są a filmik tyż jest?
Sil wiesz, oczekiwania sa takie, żeby spędzić troszkę czasu ze soba z dala od domu, znajomych, rodziny. Fundusz niewielki ale na weekend gdzieś w jakimś może gospodarstwie agrotur. starczy.

Nie byłam jeszcze, mam na 17:30, po 16 wyjeżdżamy. Z tych nerwów dostałam takich mdłości rano i jeszcze od 5 nie spałam, dopiero, po 10 na dosłownie 20 minut, i teraz z godzinnej drzemki wstałam. Cierpliwości kobietki. I tak będę późno, bo gdzieś między 21 a 22 na kompie to się i tak naczekacie :P

reklama
Ewelka- witamy w naszych szeregach :-)

Skarpetko- łłooo matko :-p z takim podejściem to nie będzie kogo paść na łąkach bożych ha ha :-D ale się uryczałam ze śmiechu :-) Ty też chorujesz na łuszczycę? :-) no to witaj w klubie :-( u mnie teraz jest naprawdę źle :-/ a Twój małż ma jakieś zainteresowania? :-D

Fifka- aaalllee masz słodziaka :-D i widzisz, po co było się tyle stresować :-) właśnie o Tobie słyszałam i byłam ciekawa jak wygląda ciąża z łuszczycą, bo pewnie prędzej czy później przyjdzie mi się z tym zmierzyć :-( A powiedz mi, mówił Ci coś gin na temat łuszczycy?
Nie wiem, jak na Ciebie, ale na mnie czasem działają balsamy do ciała- te brązujące :-) a mój derm. mówi: zdrowy tryb życia i… nie stresować się niczym! :-) na razie stosuje maści i kremy, ale… kurcze nie wiem czy jeśli staram się o dzidzie powinnam je stosować :-(

Kasiu- dziękuję :-) noo i już koniec z tym dziwnym tematem, jeśli ktoś nie rozumie, to już nie zrozumie ;-)

Mijenka- ja mam pomysła na Twojego małża :-D może i chłop lubi sex, ale nie narzeka Ci, że nie odczuwa przyjemności, że go coś uwiera, albo jak? :-) Może (jeśli jest inaczej to mnie popraw) potrzeba Wam jakiegoś lubrykantu ;-) jej Twój mąż też choruje na ł? Kurcze nie wiedziałam, że tyle osób na to choruje… czasem czułam się taka odosobniona w tym problemie, a tu się okazuje że tyle osób jest chorych

Lovka- jej biedactwo, ale psiaki tak mają niektóre, że robią sobie wycieczki wbrew swoim właścicielom ;-) znalazł się psiak?

Magd.a- nie wiem, może ktoś jeszcze, ale ostatnio szukałam Fifki (bo właśnie podobno choruje na ł) a byłam ciekawa jak to w ciąży jest, czy można się czymś smarować, ale sama w ciąży nie jestem :-)

Soglam- no pięknieje :-D życzę udanego wypoczynki i wiele romantycznych chwil :-D no i… sto lat, sto lat niech żyje, żyje Nam :-*

Sil- nie, nie możesz :-p głuptasie jeden, trzeba Nam się chwalić, bo skąd później taka ja będę wiedzieć co i jak ;-) gratuluję pierwszego kopniaczka :-D jej ale ten czas leci, już masz 17 tydz. :-)

Ael- oojej znów Ci coś się dzieje :-( bose kobitko nie denerwuj się tak, widzisz przecież co się z Tobą dzieje!!! Po dupsku dostaniesz tym razem Ty :-p noo już, wszystko będzie dobrze kochana :-) i nie myśl o mdłościach (mam chorobę lokomocyjną) więc wiem jak to działa :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry