• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Soglam
images
STO lat i spelnienia marzeń i oczywiscie by dzidzia byla zdrowa !!! ;-)

a u mnie pada tzn leje jak z cebra zaciaga tak ze musialam okno zamknac ogolnie zle sie czuje od wczoraj cos czuje ze dlugo nie ukryje w pracy ciazy bo dzis tak jak by mnie z krzyza zdjeli slabo mi duszno i chyba niedobrze takie jakies dziwne to wszystko i do tego zgaga od wczoraj mnie meczy ... ahh sorki ze tak zasmucilam ...

sil super ze czulas kopniaczka ale ci zazdroszcze ;-) ciesz sie szczesciaro ;-)

K&M mnie tez pobolewalo poczytaj u mnie na wykresie kiedy i co mi dolegalo ;-)zaraz dam linka ;-)SkarbMamy - atan

lovka co z pieskiem??

dziurka ojojoj wspolczuje biedactwo <glaszcze> co za tesciowa na tydzien sie az wkrada,,, ahh one to maja wyczucie ,..

mijenka napewno zda ;-) wspolczuje ze masz jeszcze wredna @ mam nadzieje ze szybko sobie pojdzie ;-)

AEL JAK TAM U GINKA DAWAJ ZNAC CZY DOJECHALAS I CZY MASZ POLOWKOWE ?? ZDJECIE CHCE ZOBACZYC ;-)A JAK FILMIK DA TO BEDE SKAKAC Z RADOSCI ;-)

KASIA NATKA NIEMA ZACO TYLKO PRAWDE POWIEDZIALAM ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Nie, nie, Dziurka, wypluj te słowa, żadna wizytacja. Ona by mieszkała tam, ale jeszcze by ją przywiało brrr...

No nieśmiały, bo to dopiero 17 tydzień skończony, ale nie do pomylenia z niczym innym

A właśnie, Mijenka, obrona to fajna rzecz, poradzi sobie :P I może zmieni zdanie co do pewnych rzeczy, ale czytałam, że się dogadaliście.. Super :)

Atan, doczekasz się :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Atanku, mam dopiero drugi dzień i już mam jej dość:wściekła/y:
Sil, on chyba zmieniłby zdanie po rozmowie ze specjalistą:-( ja nie studiuję takich rzeczy więc się nie znam:eek:

dziurko dzis jeszcze pozadnie nawet z lozka nie wstalam a jak pomysle e w poniedzialek do pracy po urlopie to straszneeeeeee wiem ze tto moze obrzydliwe ale ciesze sie jak dziecko w koncu od 2 dni udalo mi sie kupke zrobic :-D

a ja siem ciesze i mysle ze zle sie czuje dlatego ze dzidzia rosnie bo dzis 5 tydzien sie zaczol ;-)

dziurka ja na 1 rocznice slubu dalam mezowi zegarek z grawerka vincent omnia amor i data ślubu milosc wszystko zwyciezy..

a na 2 rocznice dostal recznik olbrzymi i pileczke plazowa i podkladke do samochodu by mu np. okulary lub telefon nie spadaly i wszystko z jego ulubiona druzyna LECH Poznań a myslalam by mu kupic bo ma 2 ksiazki Carving to zdobienie z wazyw i owocow wycinanki i myslalam by mu kupic te noze ale one ponad 200zl wiec jakos tak nie zdazylam tam do hurtowni dojechac bo kobinowalam bobasa ;-)i w sumie bobas tak jagby tez na rocznice ;-)

Ostatnia edycja:
Atanku jabłka pieczone trzeba jeść, activie i będzie ok
mnie na rocznice bobasa wyczarować chyba się nie uda;-)
Mój to ma tych książek od piernika bo jak pływał na statku to musiał mieć je w pobliża jak któryś z klientów zażyczył sobie jakieś cuda. Zobaczymy jeszcze, może wymyślę coś fajnego i oryginalnego

Ostatnia edycja:
Atan, dużo pij, i tak jak Dziurka pisze, jabłka, nawet nie pieczone i dużo błonnika, płatki zbożowe różne.

Z prezentem to nie pomogę, bo my mamy ustalone, ze nie dajemy prezentów, ale chcemy mieć dzień dla siebie. Żeby się zatrzymać, pobyć razem, zapomnieć o kłopotach i się cieszyć sobą.

reklama
Sil my mamy ustalone, że nie dajemy sobie na urodziny choc mój mąż często mi cos kupuje ot tak więc nie potrzeba okazji. Ale tym razem chciałabym, żeby było to coś innego, specjalnego. Myslę nad weekendem GDZIEŚ

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry