• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

mijenka takie ich prawo, maja bodajże 90 dni na zwrot.
Ael ja mam chorobę lokomocyjną także dobrze cie rozumiem. najgorsze jest hamowanie...brrr
Truskawcia a małż no to jak facet, piłka, gadżety. Coś się wymysli. A co tam u Ciebie? I hm...o co chodziło z tymi łąkami...nie zaczaiłam :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny! Ale jestem zła... U mnie w przychodni jest rejestracja od 7:30, więc dzwoniłam i dzwoniłam... zajęte i zajęte. dodzwoniłam się o 7:40 żeby się dowiedzieć że do mojego lekarza nie ma już miejsc. Powiedzcie mi jak to jest możliwe żeby przez 10 minut zarejestrowało się tyle osób????? Nic tylko ta wredna baba w recepcji bierze łapówy i rejestruje ludzi wcześniej lub im zajmuje kolejkę. Powiedziałam że we wtorek pójdę do tej przychodni ostatni raz i przepisuje się do drugiej, w której mój lekarz przyjmuje, tam przynajmniej personel jest życzliwy

Ael ja Ci współczuję tych rewelacji żółądkowych...

madziarko u mnie w przychodni i nie tylko w mojej(mam ich obok siebie 3) ludzie, żeby się zarejesrtować do lekarza stoja od 4-5 rano a do specjalisty trzeba sie rejestrowac z kilkumiesięcznym czasem wyprzedzeniem. Wiem, to chore ale co poradzisz
A próbowałaś zarejestroac się na jutro np?

Truskawciu jak nie ma tam plamek to go nic nie uwiera:-D po prostu trzeba będzie trochę ruszyć mózgownicą i trochę bardziej urozmaicić to nasze pożycie;-)
dziurko wiem wiem, że takie ich prawo:-D ale w sumie dobrze, że teraz a nie wcześniej czy później:-D
Ael nic tylko jakoś to przeżyć:tak:

a teraz uwaga!!!
OBRONIŁ SIĘ!!! :-D

hejka
co się działo przez wczorajszy dzień ??
nie chciałam wchodzić i rozmawiać z Wami bo miałam wisielczy nastrój ciągle chodziłam i płakałam ... więc nie chciałam wam psuć nastrojów...

reklama
mijenka a widzisz :) ta sluzba zdrowia to jest okropna jak wlasnie zapisywlaam sie na pierwsza wizyte to tych lekarzy do wyboru cala masa i jak zaczelam czytac opinie to okazuje sie ze mimo ze to prywanta placowka to i tak opinie sa straszne... no ale co tu zrobic? trzeba byc pozytywnie nastawionym szkoda nerwow na takie cos

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry