• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hej dziewczynki'
fifka sliczne zdjecia malucha no i tule z powodu łuszczycy:(
dziurka wspołczuje najazdu tesciowej...obojetnie jak cudowna nie jest to 7 dni ewidentnie za długo..:)
mijenka no to masz uciechy z tym swoim i zycze przyjemnego prostowania zaby wam było jak najlepiej
K&M jak brzunio cmi to dobrze,wiec teraz wypoczywaj i słuchaj swojego organizmu co mu trzeba:)
kasia,natka zycze przetrwania maratonu w pracy
lovka oby piesek się znalazł:)
witam nowa staraczkę:):)

a ja dzisiaj kochane konczone moje 18 urodziny ( tzn 28 ale kobieta ma zawsze 18:P) wiec męzus mnie porywa na romantyczny weekend w góry z dala od stresu,zgiełku miasta,szukania pracy i innych bzdur...pełen relaks...juz za godzine się zacznie wiec miłego weekendu wszystkim zyczę i do klikania w przyszłym tygodniu:)

Ostatnia edycja:
Soglam a więc wszystkiego dobrego, dużo zdrówka miłości no i oczywiście szczęsliwego rozwiązania. Baw się dobrze!
anniv002.gif

Soglam, najlepsiejsze, najcieplejsze życzenia spełniania najwspanialszych marzeń :)

Lovka, mam nadzieję, że psiura się znalazła

Mogę się pochwalić? Jak nie mogę, to mnie skrzyczcie. 1 nieśmiały kopniaczek dziś zaliczyłam :)

A moja teściowa, ostatnio wymyśliła, że przecież u nas w mieście, znaczy, gdzie my z mężem mieszkamy jest ośrodek rehabilitacyjno leczniczy i ona się postara, żeby tu dostać. :no:

Soglam wszystkiego NAJ!!!! :-D

Co do łuszczycy to myje głowe szamponem takim na recepte ale można go stosować w ciąży. Najgorzej jednak z twarzą bo nic mi za bardzo nie pomaga, a to delikatna skóra i większości rzeczy nie wolno stosować... Teraz kupiłam maść z konopii i jakby było lżej. Ale wystarczy ze wyjdzie słońce i pójde na spacer i wystawie buzie na promienie słońca. Na drugi dzień, ani śladu łuszczycy, a skóra jak pupa niemowlaka.... Najlepszy i najzdrowszy lek. Będe musiała się wybrać chyba do lekarza zeby wypisał mi skierowanie na lampy UV (chociaż nie wiem czy takie sztuczne światło w ciaży jest dobre....):dry:

Czyli innymi słowy nie radze sobie... a w takie dni jak ten w którym mnie mocno wysypuje mam ochotę schować się pod kołdrę i nie wychodzić. Jednym dziewczynom w ciąży łuszczyca się cofa i nie mają nic! A innych wysypuje mocniej (tak jak mnie) więc mam przechlapane przez kolejne miesiące. Ale myślę że warto dla mojej kochanej dzidzi :happy2:

SIL!!! Wspaniałe wieści!!!

reklama
Sil no jak nie możesz jak powinnaś nawet! Ale tylko nieśmiały? To zapewne się zaczyna dopiero kopanie miminego brzuszka...
A co do teściowej...łączę się w bólu w tym trudnym czasie jakim jest wizytacja teściowej
Fifka niestety dolegliwość może nie o tyle bolesna co denerwująca i swędząca. Mnie na całe szczęście juz tak bardzo nie dokucza. A właśnie, może spróbuj, w porozumieniu z lekarzem oczywiście, jakiś ziołowych preparatów?
Big masz cierpliwość na rybach?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry