• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
a u mnie piękne słońce :-)

Powiem,Wam,że nie chce teściówki chwalić przed zachodem słońca.. ale wczoraj była nie do poznania.. :-o miła, grzeczna nie krzyczała na M. :-o masakra..

Cześć dziewczyny:-)
U mnie pogoda jest słoneczna:-) Tydzień temu z mężem byłam w górach to tam lało cały czas.
MIJENKA nie martw się kochana mąż napewno sobie poradzi i obroni się:-)

Hej dziewczyny!!

Witam w tym kolejnym zachmurzonym dniu... Boże jak ja bym chciała żeby wyszło słońce... Borykam się z tą przeklętą łuszczycą która teraz w ciąży jest jeszcze gorsza... A najlepszym lekiem na to cholerstwo jest.... SŁOŃCE!!! Którego nie ma od kilku dni...

reklama
Witam się pięknie!
mój P. wrócił do domu o czasie i jak otwierał drzwi to nasz pies, tak jak Lovki, postanowił zwiać. Uszukaliśmy się jej do 1 i dobrze że koledzy z osiedla pomogli bo inaczej to do rana byśmy jej szukali. My patrzymy a oni, we dwóch niosą ja na rękach-jeden przód a drugi tył.:-)
Magda o tym koniu to nie słyszałam, muszę to powtórzyć P.:-D Ale ty kochana teściowej nie chwal bo widzisz ja się wczoraj ucieszyłam, że wrześniowych gości mam z głowy(tzn nie przyjada) a ty sie mamusia P. zapowiedziała...na TYDZIEŃ!!!:oo:
mijenka wszystko będzie ok. Z doświadczenia wiem, że akurat ta część studiów jest najprzyjemniejsza:blink:
Fifka ja mam łuszczycę, co prawda teraz mam jej postać bardzo łagodną ale kiedyś było naprawdę źle. I pamiętam, że zaprzyjaźniona siostra zakonna przynosiła mi maści od o. Bonifratrów i pomagało. nie mogłam brać leków bo u mnie jeszcze niedocz. tarczycy więc nie chcieli mnie chemią faszerować. A do mycia włosów kupowałam w aptece taki szampon w czarnej butelceze złota nakretką, bardzo skuteczny.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry