• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Piesek nasz poszedł sobie i do tej pory go nie ma :( Ja się zapłaczę za nim, a mąż mówi, że po nocy nie będzie szukał głupiego kundla... Eh no... Jak do 1 nie przyjdzie to pójdę do szukać. Fakt, że nie pierwsze wybył, ale dostał już dziś ode mnie wpier**ol za uciekanie... Eh :((((

ojoj lovka i co znalazl sie piesek ??ja wlasnie wrocilam do domku od przyjaciolki ktora bedzie matka chrzestna ;-) sylwi ;-) ale sie nagadalam i miala wii ale sie wciagnelam w gre ;-) ale jaja byly ;-) jest ktos jeszcze czy wszyscy spia ??

Śpią wiec dobranoc milej nocy :-)

Ostatnia edycja:
no to ja się witam :-) wczoraj zaczęłam trzydniowy maraton w pracy :-( ale dam radę
Fifka wybacz że wcześniej nie zauważyłam-piękne zdjęcia!!! jeszcze raz gratuluje i cieszę się że wszystko ok :tak:
Atanku dziękuję za komplement (ten o zdjęciu)

życzę wszystkim miłego dnia

Witam z rana i ja ;-) do mnie przyszła owu, wkooońcu ;-) w dzień spodziewanej @ :-D więc chyba powtarzam długaśny cykl.. ;-)

kasia.natka- dzień dobry :-)

witam :)
dzis u mnie słonce :D jacie jak milo jasno na zewnatrz i sucho bo tak to caly tydzuen lalo - az kalosza zamowilam.
M. dzis rano jak wychodzil do pracy to dal mi buziaka przytulil i powiedzial musisz teraz o siebie dbac. to bylo milutkie, wiem ze zanim oswoimy sie z ta mysla to troche nam sie zejdzie ale jestem szczesliwa :)
fifka super zdjecia :)
a obrona nie ma co sie stresowac nie znam osoby ktora by nie zaliczyla :)wieczorem bedzie powod do swietowania w lozku z szampanem :)

reklama
i pojechał...
ja wiem, że da sobie radę:-D nawet na 5 zaliczy jak go znam:cool2:

K&M nie będzie świętowania w łóżku bo:
1. mam @
2. jedziemy na noc na działkę do teściów
3. będzie z niego stres opadał więc i tak nic by nie wyszło:-p

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć