• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Jutro jadę do Wrocka na usg spóźnione połówkowe 3d/4d, więc będą zdjęcia i film!

Mój właśnie przeze mnie zgona śmiechowego zaliczył. Lubię ja swojego męczyć i gilać po bokach, bo ma straszne giglotki. Zagilałam go teraz jedną ręką i przy tym mówię "Pajączek!....bez chu ja i rączek!....a może bez 7dmiu chu ji i jednej rączki?!", na to mój w śmiech po czym wziął puszkę piwa bo uprzednio sobie otworzył i stwierdził "Aha to widzę, że zwarcie po kablach, ja piję a Ty masz humor XD"

mijenka ale Ty go kochana odataw od cyca na trochę, niech zatęskni za bliskością to wtedy zobaczysz jak Cię będzie po domu ganiał. Sam, z włanej nie przymuszonej woli;-)
P. tez ma łaskotki i najbardziej lubię mu dokuczać jak rypie w tą swoją Fifę:-)

mag szczerz współczuję i tulę mocno
Magd.a jasne ze masz prawo do swoich odczuć tak jak ja do swoich
Sil cieszę się że już jesteś
K&M gratuluję! dbaj teraz o was oboje
Ael ja w zasadzie za raz po napisaniu tamtego niefortunnego i źle sformułowanego postu wyjaśniałam dokładnie o co mi chodziło, z Sil wyjaśniłam sobie sprawę i jest ok i myślałam że temat zamknięty ale widzę, że wciąż ktoś do tego wraca a przecież nie ma sensu żebym za każdym razem pisała ze nie chciałam nikogo urazić a już na pewno nie wygonić z forum, że uwielbiam nasze ciężarówki i fluidki od nich (który raz ja to piszę...)a jeśli ktoś jeszcze czuję się obrażony moją wypowiedzią to jeszcze przepraszam chociaż tak jak napisała wczoraj donia spróbujmy wszystkie liczyć się z innymi i bądźmy bardziej wyrozumiałe
dziurko tulę mocno i trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie wszystkich problemów
Truskawcia dziękuję za zrozumienie no i trzymam już kciuki za twój nowy cykl bo nie ma co rozpaczać po starym
Ewelka witaj
mijenka twoj mąż to fenomen ;-) a tak na poważnie to trzymam kciuki żebys go jakoś naprostowała

kasiu oj tak, to jest fenomen:-D gdzie się taki uchował to ja nie wiem:sorry:
dziurko tego też próbowałam:-p wiesz, co wyszło? nie mógł skończyć:szok: nawet na ręczno-ustnym:eek:

witam wieczororwa pora.. :)

mijenka jak czytam o Twoim Panu to faktycznei zastanawiam sie co to za ewenement ale moze faktycznie wez go tak na maksa na przetrzymanie na dluuuuugo?

mijenka kurcze to ja już nie wiem, przez Twojego chłopa kompletnie zgłupiałam.

K&M no i jak się czujesz w nowej "roli"? Kiedy i czy w ogóle następne testowanie? A kiedy idziesz do dżina? łoj dużo pytam.:-)

hehehe a co ja mam powiedzieć?:-p jakbym mogła to bym z łóżka nie wychodziła a tu mam takie łooo :eek::-D

ale póki co ustaliliśmy, że:
będzie spontan
jak będą dni niepłodne bliżej @ to będziemy kończyć na ręcznym(a niech ma:-D)
i postaramy się jakoś wspólnie urozmaicić to nasze pożycie:happy:

Ostatnia edycja:
dziura :) wiesz co jak narazie jest tak jakos dziwnie :) w pracy usmiechalam sie sama do siebie i zaraz przeanalizowalam ostani okres czasu aby wyszukac u siebie objawy ciazy, do dzina sie wybieram tylko wlasnie nie bardzo wiem na kiedy sie umowic bo chcialabym aby cos juz bylo widac, a pytalalam o ta wizyte (i dziekuje ATan za opisanie) bo w medicover jest tak ze na wizyte go gina sie idzie ale on w gabinecie nie ma u siebie usg, i dopiero daje skierowanie na kolejna wizyte na srobienie usg.. chyba ze jak jest wybrana opcja podczas rejestracji "prowadzenie ciazy" to sadzaja go gdzies gdzie ma usg...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry