• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka cudowne ! A jakie do mamusi podobne! Hah nie no żart. póki co to do tatusia a potem bedzie śliczne jak mamusia i pewnie równie mądre. Juz jest z Fasolki mądrala, wiedział gdzie sie ułożyć żeby bezpiecznie było!
Klari jak tylko znajdę....
Ael no jak tak patrzę na ten Twój kraglutki brzuszek to jakoś nie bardzo....:-) no i biorąc pod uwagę te Wasze macanki itd....

Ostatnia edycja:
reklama
Fifka super wiadomości!! Masz jakieś zdjęcia? Wrzucaj szybciutko!

Mijenka a niech pieprzy, że wpadasz w skrajności ale jemu wywrzeszcz, że jest robotem, a z zimnym drągiem kochać się nie będziesz. I nie opowiada bzdur, że mówisz, jak osoba która stara się od 5 lat, bo ***** wie. Takie weteranki mają o niebo luźniejsze podejście od Twojego. Autentycznie z chęcią dałabym mu po głowie i klepki ułożyła w prawidłowej kolejności.
Mówię Ci, daj sobie kochana spokój ze starankami, a jego pędź od siebie jak się da i czym się da. On ma się zmienić nie TY!

A co wy nie wierzycie w moją niezgorszoną cnotę? No wiecie?

Ja nie wierze ;-)

Ael zdjęcie umieściłam w poprzednim poście :-D

Jakoś byłam przygotowana że zobaczę "coś" i jestem w wielkim szoku ze zobaczyłam miniaturowe dziecko! :-)

Dziurka a no mądrala ;-) ale dzięki temu mama będzie spokojniejsza! Za dwa tygodnie druga wizyta bo kobita miała problem ze stwierdzeniem wieku ciąży. Bo jak wcześniej pisałam jest młodsza. Na następnym Usg jak dzidzia będzie większa łatwiej będzie coś ustalić no i mam wtedy założyć już kartę ciąży.

Ewelka ja tabsy brałam przez 2 lata non stop, odstawiłam bodajże w październiku 2009 a dopiero teraz zaczęły mi się cykle wyrównywać:tak:
Fifka super, że wszystko ok:-D
dziurko właśnie ja dopiero pierwszy raz podjęłam taką rozmowę:eek:
sil owszem jesteś normalna:tak: to mój mąż ma dziwne podejście:baffled:
klari jakaś mowa była o tym, żeby w płodne przywiązać go do łóżka:-D ale z nadmiaru wrażeń zapomniałam:zawstydzona/y::-p

Ael czytając Twoje wyuzdane opowieści to można mieć problem z uwierzeniem, czy rzeczywiście jesteś taka cnotliwa jak twierdzisz:-D

powiem Wam, że jak tak sobie myślę o tej rozmowie to znowu zaczynam mam wrażenie, że Ł ma mnie za głupka przez wzgląd na swoje studia:baffled:

Mijenka, nawet tak nie myśl! Nie wolno Ci myśleć, żeś głupia, nawet przez chwilę. Jesteś kobietą i intuicyjnie wiesz co i jak. I bez urazy dla Twojego, ale na studiach miałam taką panią... pedagogikę rodziny wykładała. I raz zapytaliśmy, na wykładzie o przemocy, co zrobić, jak sąsiad leje sąsiadkę (my taki drastyczny rocznik byliśmy), a ona na to: "nie reagować, po co nam kłopoty". Nauka czasem pomaga, a czasem przeszkadza. Ale ja bym nie umiała mieć dziecka tak mechanicznie... I aż mi słabo, jak sobie pomyślę, jak on je będzie wychowywał... Karmienie co trzy godziny i ani minuty wczesniej/później? Sorry, zagalopowałam się... Ale koniecznie musisz go naprostować, dla Waszego wspólnego szczęścia.

Fifka, super :)

Fifka ale cuuuudo :) choć nie bardzo wiem co to znaczy ciąża wysoko zadomowiona :sorry:

mijenka a zapytam tak dość prywatnie, czy Twój mąż lubi sex? Są takie przypadki, że facet po 3 miesiące albo i po pół roku nie ma ochoty na zbliżenia. Może Twój małż nie bardzo lubi sex i dlatego chce się ograniczyć do di płodych.
A tak poza tym to 3 dni przed dniami płodnymi, 3 dni płodne i 3 dni po dniach płodnych należy współżyć bo zawsze coś się może przesunąć, a to już 1/3 miesiąca, 1/3 na @ więc zostaje tylko 1/3 bez sexu :-D nie jest źle

reklama
biedna psina:-( ale chyba mieli mu robić operacje...

sil jak go znam to pewnie będzie próbował mnie i pod tym względem ustawiać ale... o nie nie, to ja będę większość czasu spędzać z dzieckiem i to ja będę ustalać, co ile jak długo...
doniu z tego, co mi wiadomo to lubi... bo sam przychodzi, co jakiś czas:happy: a chce się ograniczyć do dni płodnych bo po prostu nie chce mu się tyłkiem machać:baffled:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry