• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

No nie mogę wymienić, bo mi kutwa nie dała paragonu. Ale nic to, może spróbuję robić tym, a jak nie, 8 zł nie majątek. Poryczałam sobie i mi przeszło :P

Witaj Ewelka. Jak widać wyżej, po tragedii nad lakierem do paznokci, też jestem wystarana. Od lutego to nie tak długo, szczególnie, że Twój raz jest, raz nie ma. Może na razie próbuj wyznaczyc owu sama, poobserwować, tu sporo dziewczyn mierzy temperaturę, na pewno pomogą.

Mijenka, witki mi opadły. Normalnie szok. Nie wiem co powiedzieć. Jak młotem o ścianę normalnie. Owszem, prowadziłam kalendarzyk, ale bardziej, żeby wiedzieć, kiedy mam mieć @ bo nie lubiłam być zaskoczona. Ale nie obliczałam płodne niepłodne a chyba jestem normalna (powiedzcie, że tak). Nie wiem co Ci poradzić, może prócz tego, żebyś naprawdę w trakcie mówiła, teraz się ruszaj tak a tak. A teraz stój. Wystrzel. Nie ruszaj się. Jutro o gdzinie 22.31 powtórka. Tylko tym go możesz wykastrować

reklama
Nie no ten artykuł mnie rozwalił :-D Ktoś zna może te filmy które są tam wymienione..? hahahahaha
Mijenka a może zrób przez jeden cykl z niego taką maszynkę jak będą dni płodne połóż go na łóżku ty zrób co masz zrobić ale bez żadnego dotykania, całusów itp. i powiedz, że jutro ma być o tej samej godzinie.

Ja też nie wiem kiedy mam dni płodne bo mam nie regularne cykle i tylko temp. mierzę nic więcej.

Ostatnia edycja:
Niby z mężem staramy się od lutego ale nie kochaliśmy się często bo miał stresującą atmosfere w pracy dopiero tak od miesiąca zaczeliśmy się bardziej starać więc może nie treafiliśmy wtedy na dni płodne. Może teraz uda nam się:-)
Silmiriel
  • profile.png
  • forum.png
    Zobacz posty
  • message.png
    Prywatna Wiadomość
  • blog.png
    Odwiedź blog
  • add.png
    Dodaj jako kontakt
  • email.png
    Wyślij email
tak często męża nie ma w domu więc jak wraca do domu to też się stale nie kochamy bo wiadomo też jest zmęczony po pracy i po podróży:-( Ale teraz częściej jest niż przez ostatnie pół roku. Wydaje mi sie ze bardzo mu zależy abyśmy mieli dzidzie.

Hej laski!!! Ja po wizycie! Ujrzałam dzisiaj moją 10mm fasolkę z BIJĄCYM sercem!!! Normalnie myślałam że się rozpłacze jak zobaczyłam, ze to maleństwo ma już widoczne rączki i nóżki. Normalnie jak miniaturowe dziecko a nie "fasolka". FANTASTYCZNE przeżycie!! :-D

Podobno maluszek zasadził się wysoko co dobrze wróży ciąży :-) no i dzieciątko jest prawie o tydzień młodsze niż wychodzi mi z liczenia.

A tu zdjęcie mojego maleństwa!!

Ostatnia edycja:
Dziura to jak znajdziesz na jakiejś stronie to podeślij linka ;-) he he
Ja dopiero drugi cykl mierzę temp. i zobaczymy jak się zachowa bo wcześniejszy zaczęłam dopiero pod koniec mierzyć. :happy:
Fifka to fantastycznie.!! Śliczna dzidziunia :-) szczęśliwych i bezobjawowych 9-miesięcy

Ostatnia edycja:
reklama
Fifka super wiadomości!! Masz jakieś zdjęcia? Wrzucaj szybciutko!

Mijenka a niech pieprzy, że wpadasz w skrajności ale jemu wywrzeszcz, że jest robotem, a z zimnym drągiem kochać się nie będziesz. I nie opowiada bzdur, że mówisz, jak osoba która stara się od 5 lat, bo ***** wie. Takie weteranki mają o niebo luźniejsze podejście od Twojego. Autentycznie z chęcią dałabym mu po głowie i klepki ułożyła w prawidłowej kolejności.
Mówię Ci, daj sobie kochana spokój ze starankami, a jego pędź od siebie jak się da i czym się da. On ma się zmienić nie TY!

A co wy nie wierzycie w moją niezgorszoną cnotę? No wiecie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry