• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
K&M ważne, że się udało a teraz powolutku, bez pośpiechu przyzwyczaicie się do sytuacji(głupio zabrzmiało ale cóż, tak właśnie będzie).
Z Medicover ja niestety nie miałam możliwości skorzystać bo u mnie w mieście nie ma tego a szkoda...Objawy wydaje mi się, że dopiero po którymś tam tygodniu dopiero no ale czekamy na pierwsze objawy u Ciebie .
mijenka ech...za dobra jesteś

kasiu to wspólne ustalenia więc zobaczymy, czy wywiąże się ze zobowiązań:-D
K&M właśnie z ni to nigdy nie wiadomo:szok: raz zadziała a następnym razem już nie:eek:
dziurko dlaczego za dobra?:-(

Ostatnia edycja:
dziura wiesz co u mnie bylo inaczej niz zwykle to ze mnie codziennie chwilke bo chwilke ale pobolewal brzuch tak bardzo nisko z prawej strony, wczesniej mialam tak w okolicahc owulacji i zawsze smialam sie do M, ze jaja mnie bola, a teraz ten bol byl codziennie, nie zauwazylam bolu piersi albo ich powiekszenia.. jedyne co jeszcze to w pon i wtorek popracy zasnelam przed tv, a nie mialam tego nigdy w praktyce, i to spalam od 18 do 22 budzialam sie szlam sie myc i dalej spac... to mnie zastanowilo... ale nie wiadomo czy to zmeczenie czy ciaza.... i faktycznie wech mi sie wyczulil... bardzo szybko wyczuwam bezyne, gaz takie zapachy ze stacji benzynowej w samochodzie... zobaczymy czy to sie nasili. w sierpniu wybieramy sie na urlop, teraz zaraz weekend bede sama bo M. ma wieczor kawalerski wiec bede odpoczywac i czytac co wolno a czego nie :)

mijenka to masz wesole i ciekawe zycie, przynajmniej sie nie nudzisz :P

mijenka ja swojemu ręką to ewentualnie przez łeb. Żart. no Renia Rączkowska wchodzi do akcji w ostateczności lub z powodu mojej niemocy.:-)
K&M no mnie też brzuch pobolewa któryś już dzień ale ja przypisuję to nieregularnym cyklom i chyba właśnie zbliża się @

no wlasnie kazda z nas ma inaczej i ciezko powiedziec co jest objawem a co nie, ale fak jest w moim przypadku taki ze ja takie bole mialam w polowei cyklu i to max przez 2 dni a teraz caly czas i nadal mam teraz tez mnie kluje ;) ale tlumacze sobie ze to malenstwo sie zadomawia :)
mijenka ja nie wiem jak to u was jest i zeby nie bylo ze cos sugeruje :) ale ogladalam jakis program z cyklu tych na tvn style o seksie i tam byl watek ze jak facet duzo sam sobie dzialal kiedys/lub dziala nadal to potem nie sprawia mu juz az tak duzej frajdy i zadowolenia zblizenie z kobieta z zakonczeniem w niej tylko woli robotki reczne...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry