• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mijenka.. dlatego ja mam już system jak dla psa.. ograniczonego zaufania :-) aż się boję jak ja będę w ciąży i będę miała dziecko, bo ja nawet M. wychowuje podobnie jak psa ;-) jak zrobi coś dobrze to go posmyram po głowie albo po plecach :-) dostaje ode mnie krótkie polecenia typu " pranie", "śmieci" Jestem tego pewna ,że do dziecka też będę mówić " Chodź mamusia Cię za uchem pomysra" i będę na niego gwizdać :-D nie zazdroszczę ..

Fifka tu któraś zaciążona pytała, jak sobie radzić z łuszczycą w ciąży.. bo przeciez leki są ze sterydem..

reklama
Witam dziewczynki, ja dalej bez laptopa, tzn dzisiaj jest do odebrania a tym czasem mam znów pożyczonego od teścia... widzę, że tu znów temat teściowych... :D
A mamy jakieś nowe fasolki????

Magda przezyje bo innego wyjścia nie mam. Przecież się z własnego domu nie wyprowadzę ale zapowiedziałam P., że jesli znowu zacznie mnie krytykować to będzie dym.
Mimisynkiem P. nie jest, to taki neutralny typ ale tylko spróbował by stanąć przeciwko mnie:eek: ubiłabym ciapem
magdalena a no K&M można gratulować:-)
mijenka ooo nie, to jest tesciowa teściowej z pierwszego małżeństwa także rozumiesz....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry