reklama
Mijenka niestety dałam się już 3 razy....
Ale za ostatnim razem nie byłam chętna bo coś te mdłości nie minęły od rana, a po seksiku jestem normalnie jak nowo narodzona, czuję się wyśmienicie i mam masakryczny apetyt.
Lovka widzisz jaki kochany mąż, dbaj o niego by Ci nie uciekł! Mój dba o mnie bo ja mu grożę, że kiedyś ucieknę XD
Dziurko czemu aż CZEMU NAPISAŁAŚ MI O CUKINII!!!!????? Jadę Cię zmolestować o tą cukinię, wyjem całą i nic nie zostawie grrrr!!! Ja gotuje fasolkę i kalafiora, czyli zdrowo i warzywnie. A jutro muszę na obiad coś wymyślić i mam ochotę na coś totalnie mięsnego.
Atan ale u nas obiad jest dosyć późno, loda już zjadł, a ten mnie od rana goni...ehh...przerąbane.....
Wiecie dziewczyny od dwóch dni wieczorem wpada nam do pokoju mącznik młynarek i atakuje mojego, lepiej żeby nie mnie bo o 3 w nocy obudziłabym całą ulicę (n i e n a w i d z ę r o b a c t w a bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh), taka mała czarna franca latająca i bzycząca. Mój dziś w nocy obudził mnie capnięciem ręki o łóżko przed moją buźką, bo robal po nim łaził. Wywalił wszystkie poduszki bo ta mała menda się tam zaplątała. Została zabita ruchem natychmiastowym. No i normalnie chyba będzie nam trzeba siatkę na okno założyć.... Te robaczki to za komary chyba są bo AUTENTYCZNIE NIE WIDZIAŁAM JESZCZE W TYM ROKU ANI JEDNEGO KOMARAA!!!
Kto chce białą czekoladę?
Ale za ostatnim razem nie byłam chętna bo coś te mdłości nie minęły od rana, a po seksiku jestem normalnie jak nowo narodzona, czuję się wyśmienicie i mam masakryczny apetyt.

Lovka widzisz jaki kochany mąż, dbaj o niego by Ci nie uciekł! Mój dba o mnie bo ja mu grożę, że kiedyś ucieknę XD
Dziurko czemu aż CZEMU NAPISAŁAŚ MI O CUKINII!!!!????? Jadę Cię zmolestować o tą cukinię, wyjem całą i nic nie zostawie grrrr!!! Ja gotuje fasolkę i kalafiora, czyli zdrowo i warzywnie. A jutro muszę na obiad coś wymyślić i mam ochotę na coś totalnie mięsnego.
Atan ale u nas obiad jest dosyć późno, loda już zjadł, a ten mnie od rana goni...ehh...przerąbane.....
Wiecie dziewczyny od dwóch dni wieczorem wpada nam do pokoju mącznik młynarek i atakuje mojego, lepiej żeby nie mnie bo o 3 w nocy obudziłabym całą ulicę (n i e n a w i d z ę r o b a c t w a bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh), taka mała czarna franca latająca i bzycząca. Mój dziś w nocy obudził mnie capnięciem ręki o łóżko przed moją buźką, bo robal po nim łaził. Wywalił wszystkie poduszki bo ta mała menda się tam zaplątała. Została zabita ruchem natychmiastowym. No i normalnie chyba będzie nam trzeba siatkę na okno założyć.... Te robaczki to za komary chyba są bo AUTENTYCZNIE NIE WIDZIAŁAM JESZCZE W TYM ROKU ANI JEDNEGO KOMARAA!!!
Kto chce białą czekoladę?
Taaa, mój stwierdził, że ja się czuje dobrze jak on we mnie........To patrzę na niego minąAel w takim razie jak Ci to pomaga to daj się i nie narzekaj bo możesz mieć jak jaa tego byś chyba nie zniosła
![]()
A tak poza tym parka bocianów latała nad naszą kamienicą

kasia.natka
Fanka BB :)
sil już przeczytałam :-) super i widzę że mamy podobny problem
ale już mnie to nie rusza - za stara jestem 

dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
aaa cukiniaa! Wiedziałam, że coś na c ale pewna nie byłam czy cabaczek, catison czy cukinia...
Biała czekolade daj, chociaż ja dzisiaj szukałam w sklepie po półkach takiej kawowo- białej. ale nie znalazłam

Biała czekolade daj, chociaż ja dzisiaj szukałam w sklepie po półkach takiej kawowo- białej. ale nie znalazłam
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
wITAM WROCILAM DO MIESZKANKA BO BYLAM 3 DNI U RODZICOW TATA MI ZROBIL WCZORAJ GADANKE NA TEMAT KIEDY MAM POWIEDZIEC PRACODAWCY ITD A JA MOWIE ZE WCALE NIE CHCE MOWIC POWIEM MOZE KOLO 3 MIESIACA CHYBA ZE SIE WYDA WCZESNIEJ ALBO COS ZAUWAZA ALBO BEDE SIE ZLE CZUC A ON NA TO ZE NIEMAM SIE ZLE CZUC I NIE WYMYSLAC A JA MOWIE ZE MOWIE A NOZ A NIE ZE TAK BEDZIE AHH I PRZETLUMACZYC MU DO GLOWKI NIE ZROZUMIAL MNIE ;-) JAK NA RAZIE SLABO MI DZISIAJ STRASZNIE W POZNANIU PARNO I DLATEGO MI DUSZNO...
ALE ZATO MAM DUZO PAPIEROWEK I BRZOSKWINEK Z DRZEWA ;-)
A JA SPIOCH JESTEM I TO OGROMNY ;-) POTWIERDZAM NIE ZAPRZECZAM ;-)
ALE ZATO MAM DUZO PAPIEROWEK I BRZOSKWINEK Z DRZEWA ;-)
A JA SPIOCH JESTEM I TO OGROMNY ;-) POTWIERDZAM NIE ZAPRZECZAM ;-)
Ewelka1309
Zaangażowana w BB
Moj wrócił zjadł obiad i poszedł spać :-( I nici ze staranek dziś ah

reklama
Podziel się: