reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej dziewczyny!

Też mam teraz problem pobudkami bo dla sąsiada zachciało się od paru dni taką komórkę na podwórku przerabiać... więc piłuje wbija gwoździe... MASAKRA!!

A ja drugi dzień z rzędu mam tak erotyczne sny że szok.... wczoraj męża z molestowałam, a dzisiaj budzę się z przyśpieszonym oddechem a jego nie ma... :-( bo w pacy... byłam taka zawiedziona ze szok. Nudności stałay się mniej dokuczliwe kiedy gin odstawiła mi jedną z dawek dupka (nie 3 a 2 dziennie) no i powiedziała, ze nie widzi przeciwskazań żeby się kochać. Od tamtej pory dosłownie seks maszynka...

I wiecie pojawił sie u mnie nowy dziwny objaw. Brak równowagi i zawroty głowy. Chodzę taka nieprzytomna, o wszytko się potykam. A jak ide prostym chodnikiem i popatrzę np.w górę czy na bok zamiast pod nogi, chodzę zygzakiem...

Ostatnia edycja:
reklama
Ael no zatyczki to jakiś sposób jest. może spróbuję...
lauraaa testy stosuje długo ale na razie bez efektów. Przy moich nieregularnych cyklach pomagały mi chociaż stwierdzić kiedy mam owu.
ja mieszkam na 3 piętrze ale tez obok pogotowia policji i 3 szkół. park na całe szczęscie troszke dalej, choć jak sa koncerty to i tak słychać coś tam
Fifka o ja tez miałam zawroty przy pierwszej ciąży. Tylko, że ja szłam i nagle bach...leże.Mnie dżin powiedział, że to nic takiego i kazał chodzić zawsze w towarzystwie kogoś kto, jakby co, mnie podtrzyma i bezpiecznie do domu doprowadzi.

Laura, a tempka się u Ciebie wcale nie sprawdza? Dziewczyny stosują i to z powodzeniem. Bo wiadomo, że ze śluzem czasem różnie bywa, a o szyjce to już się nie wypowiem, bo to już czarna magia :p

Atan no, ale nikt oprócz mnie nie chce Natalki :p A poza tym muszę iść z mężem na jakiś kompromis ;DD

Dziewczyny, piecze mnie i swędzi w okolicach intymnych...

Lovka, a jakieś upławy? Bo jak tylko piecze i swędzi to częste mycie przegotowaną wodą, a jak jest serek, to gin.

Hej dziewczyny :happy2:.
Rekrutację do szkoły przeszłam mam na tą chwilę 10 pkt z dzisiejszego dnia ;-).
Od wczoraj mam takie dziwne bóle podbrzusza. Wczoraj wieczorem miałam taki ciągnący ból przez jakaś godzinę albo i dłużej a teraz mam takie bóle jakby na okres.
Trzymam kciuki za wizyty u ginów dziś te które mają. &&&&&&&&&& No trochę ich jest :-p Dziś jakiś dzień wizyt u gina?? :-D

Jak zakupię termometr (ostatni rtęciowy zbiłam) to wypróbuje, a ze śluzem fakt faktem różnie to bywa ;p ja pierdzielę jeszcze 4,5 godziny roboty ratujcie! :szok:

reklama
Do góry