reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Nono...!!! Dać palec to już byś chciała całą rękę :wściekła/y: nie ładnie, figa z makiiem, zachłanny dwa razy traci więc nie dostaniesz nic!!! :-)

Noo kobity..pieniędzy wydałam, obiad zeżarłam, kawę piję i ..leżę...łoomaatkooobossakkaa alem się objadła:-)

Ael pogratuluj chłopu! Dobrze, że tak szybko coś znalazł:-)
Sil Ty na 19 do dżina?
Coś jeszcze miałam..hm...zapomniałam znowu
Kasia jeszcze nie byłam. Mam na 18.30 więc dopiję kawczensa i ide się łogolić itd itp

Aaa już se przypomniała. Dziewczyny Wy chodzicie do dżinów prywatnie? Jeśli tak to ile u Was biorą za wizytę?
Tak się z ciekawości pytam bo inryguje mnie czy miejscowość ma duże znaczenie jesli chodzi o cenę

Ostatnia edycja:
magdalena dobrze pamiętasz ale widzisz jakoś tak...nie chce sobie nastroju psuć. Poza tym nie mam przeczucia żadnego ani nic w tym stylu, pełlllnyyy luzzzz...

Nono...!!! Dać palec to już byś chciała całą rękę :wściekła/y: nie ładnie, figa z makiiem, zachłanny dwa razy traci więc nie dostaniesz nic!!! :-)
Zobacz załącznik 371698

No przecież napisałam, że odeślę z prezentem.... MADZIA TY MNIE NIE LUBISZ!

Dziurko, dziękuję za chłopa. Ja chodzę prywatnie u siebie w Ole, kobita jest rzeczowa i bierze 50 zł za wizytę. Są inni, biorą od 80 wzwyż, ale ta moja ma tak dobrą opinię, że do niej wiecznie są duże kolejki. Czy miejscowość ma znaczenie, poniekąd tak. Ale w mniejszych miejscowościach gdzie jest jeden gin na krzyż może dyktować wyższą cenę, bo w końcu jest jeden na jakąś tam większą okolicę i to działa na jego korzyść, bo żadna z pacjentek nie lubi gdzieś daleko tarabanić się do lekarza.

no dziurko to czekam na wieści po twoim powrocie a jeśli chodzi o cene to raczej nie pomogę bo ja mam pakiet w prywatnym centrum medycznym ale moja koleżanka chodzi prywatnie i wszystko zależy od gina - u jednego płaci 200 a u drugiego chyba 100 czy 120

ja miałam identycznie jak Ty, robiłam test w poniedziałek na weekend byłam w górach i jeszcze sobie piwko popijałam mimo, że zwykle przed testowaniem dawałam sobie spokój z alkoholem na wszelki wypadek. A w poniedziałek mąż miał na rano i powiedziałam, że nie chce przy nim robić bo zaś taka niezręczna sytuacja będzie jak będzie negatywny więc na spokojnie poszłam sama do hazielka i czekałam na jedną kreskę..........

reklama
Ael bardzo Cie lubię!!!!! Wiesz co, nie będę się bawić w żadne wysyłanie, po prostu zapraszam do siebie :D zjesz tyle ile zmieścisz :-)

Do góry