reklama
S
Silmiriel
Gość
Lovka, właśnie dostałam zaproszonko 
A nie możesz iść po prostu do przychodni? Te skierowania jakoś się różnią? Pytam powaznie, bo nie wiem. Ja nie chodzę na NFZ, ale na pakiet medyczny z ubezpieczenia, więc nie wiem, ale moje skierowania wyglądają tak samo...
A nie możesz iść po prostu do przychodni? Te skierowania jakoś się różnią? Pytam powaznie, bo nie wiem. Ja nie chodzę na NFZ, ale na pakiet medyczny z ubezpieczenia, więc nie wiem, ale moje skierowania wyglądają tak samo...
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Sil różnią się, te są na kartce z pieczątkami a z przychodni...nie wiem sama. No nic zobaczę jak tak dalej będzie to trudno się mówi i trzeba płacic. A jakie Ty masz ubezpieczenie?
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
a ja chyba pojde po pite do alibaby ;-) tak mi kurde alredka smaka zrobila ze nie wytrzymam ;-)10 minut do konca pracy jupi;-)
narazie kochane ja zbieram sie do domku ;-) i po amdziu ;-) pozniej wejde na chwilke zobaczyc co sie dzialo i spac bo rano trzeba wstac :-( do pracy
narazie kochane ja zbieram sie do domku ;-) i po amdziu ;-) pozniej wejde na chwilke zobaczyc co sie dzialo i spac bo rano trzeba wstac :-( do pracy
Ostatnia edycja:
S
Silmiriel
Gość
To nie do końca moje ubezpieczenie. Mąż z pracy ma ubezpieczenie i ja jestem nim objęta. W Signal Iduna. Płaci pracodawca, 98 za każde z nas miesięcznie, ale mamy wszystko w tym. Lekarzy specjalistów, badania, szpital o podwyższonym standardzie, czyli np salę jednoosobową i poród rodzinny za free i dodatkową pielęgniarkę za machnięcie kartą, bez kłócenia się. Bo niby poród rodzinny ma być free i znieczulenie tez, ale jak się czasem nie wykłóci człowiek, to nie ma. A ja macham kartą i dzień dobry, miło panią widzieć i generalnie super obsługa. No i specjaliści z dnia na dzień.
Zapłaciłam tylko za HIV, ale on nigdzie nie jest w pakietach, chyba wcale nie refundowany. I za betę płaciłam, bo mi się nie chciało jechać do innej przychodni, gdzie mieli na nią podpisaną umowę. Ale oddali mi za to kasę, bo wzięłam fakturę.
Zapłaciłam tylko za HIV, ale on nigdzie nie jest w pakietach, chyba wcale nie refundowany. I za betę płaciłam, bo mi się nie chciało jechać do innej przychodni, gdzie mieli na nią podpisaną umowę. Ale oddali mi za to kasę, bo wzięłam fakturę.
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Sil czy ja dobrze rozumiem,że jest to rodzaj ubezpieczenia grupowego? Mój P. podlega pod grupowe z PZU a SI czy MC u nas nie ma no i jest jak jest.
kasia.natka
Fanka BB :)
dziurko to byle do poniedziałku ;-) trzymam ze wszystkich sił &&&
Sil wow to ty masz mega wypasione to ubezpieczenie
ja mam takie skromniutkie w grupie lux med
Sil wow to ty masz mega wypasione to ubezpieczenie

sloneczko20
Zaciekawiona BB
witam was dziewczyny sorry że tak późno pisze ale dopiero wróciłam z pogotowia mam nogę w gipsie masakra.
reklama
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
słoneczko a co się stało???

Podziel się: