reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

oooooooooooo ale wy dzisiaj plodne w pisaniu ciekawe czy jak zwykle w sobote i niedziele umilkniecie mi ;-) a ja dotarlam w koncu do domku po pracy pojechalam odebrac bo na allegro kupilam sobie poduszke
images
no i u kobiety bylam a przy okazji kupilam 2 bluzki ciazowe i tuniczke i pizamke do karmienia wszystkie bluzki w cenie 10 lub 20 zl ;-) wiec okazja byla ;-) i jestem biedniejsza o 130zl ;-) ale jakie fajne jak odzyskam sily troszke zrobie zdjecia i wam pokaze ;-)a ja niewiem co lepsze cc czy sn ja mam wade wzroku -11 i astygmatyzm i tez mysle czy czasem nie bede miec cc,

dziurka galaretke poprosze :-) dzidzia chce :-) a na galaretke poloze borówki :-)

witam nowa staraczke :-)

fifka bedzie wieczorkiem po pracy meza wiec musimy czekac spokojnie ;-)bbedzie dobrze musi byc :*!!

a i widze ze mamy mgr gratuluje :-)

reklama
acha... no to trzeba czekać na jakieś informacje... Mam nadzieje, że wszystko jest ok....,

Atan świetna ta poduszka... jak będę w ciąży to pomyśle o niej...

Ja chwilę spałam na wężu. Taka długa maskotka, ale mi się niewygodnie jednak spało i teraz podkładam tylko koniec ogona pod plecy, jak leżę na wznak

a ja myslala ze galaretka owocowa ;-) hihi no wiesz ciaza mozna mieszac smaki nie ;-) moze by i bylo dobre ale mnie rozbawilas hihi :-D:happy::rofl2:

co do poduszki powiem ze super jak na razie mam ja godzine a jedynie co nameczylam sie z wlozeniem ja w poszewke ;-)

Ael a jeśli się mogę zapytać co Ty masz z tarczycą? Niedoczynność ? Muszę wiedzieć czego moge się spodziewać w ciąży.Pewnie też bede miała cc.. A tak w ogóle to super że z Twoim synkiem wszysto okej :) Ale ten czas leci jeszcze tylko troszke i będzie spał obok Ciebie :D

ale na takie połączenie to tylko w ciąży można wpaść.
Poducha super tylko ciekawe jak się będzie sprawdzała w praktyce. No i żeby M. nie miał żalu, że wolisz przytulać poduchę a nie Jego:-D

gocha pytanie nie do mnie ale mnie również dotyczy. Ja, podobnie jak i Ael mam niedoczynność ale leczoną przez 20 lat i dzięki Bogu uniknęłam operacji. To nic strasznego a guzki to może nie tyle sprawa normalna ale też nie straszna.

Ostatnia edycja:
Dzień doberek, w końcu mogę troszkę posiedziec przy komputerze :)
Ael a propo wczorajszej rozmowy ja właśnie dlatego nigdy nie narzekam za dużo na teściów bo wiem, że w gruncie rzeczy bardzo nam pomagają, tak samo jak i moi rodzice :-) Powinnyśmy się cieszyc, że mamy takich rodziców

reklama
Do góry