reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

niezgadniecie na co mam zachcianke :szok:

sloneczko kazdy ma na poczatku strach jak to bedzie wiem ze moje dziecko nie bedzie z wysokich i bogatych stron ale bedzie mialo najwazniejsze kochajaca nad zycie mame ;-) dasz rade napewno bedzie dobrze pogadaj z jakas pzyjaciolka wyzal sie poplacz jesli potrzebujesz ale wiedz ze masz nas my zawsze pocieszymy i damy nawet cycki do wyplakania sie w wnie ;)

reklama
Fifka no to gartuluje ale w 8 tygodniu 2 cm??? To wielkolud!!

Nie no pomyliłam się cosik chyba, pomieszało mi się :p

Ostatnia edycja:
Słoneczko dasz rade :):) Dziecko jest najpiękniejszym darem. Jak je zobaczysz po porodzie to wszystkie wątpliwości i strach minią :) Będzie git.
Fifka to super że wszystko okej :):) odpoczywaj i ciesz się ciążą :D

Ale ja mówiłam o DBANIU nie MALOWANIU... a to różnica. Bądź zawsze pachnąca, ładnie ubrana. Jeśli malujesz włosy to dbaj o to żebyś nie miała odrostów. Faceci nie lubią patyczaków, wolą mieć na czym oko zaświecić. ;-)

Dziura przepraszam za to ze sie nie odzywałam... bo wiem ze się denerwowałyście :*

Ael nie bardzo wiedziała. Powiedziała ze może to jakaś stara skrzeplina wyleciała bojak już u niej byłam to było czysto. Albo przy rozciąganiu więzadeł macicy jakieś naczynko pękło. Ja tylko się przestraszyłam bo ona kazała mi odstawić dupka i ja wczoraj wzięłam już tylko jedną tabletkę więc możliwe ze to niedobór progesteronu daje o sobie znać.

Magdalena w 9 tygodniu! :-D jednak suwaczek dobrze pokazuje.Na ostatniej wizycie ginka myślała ze jest młodszy o tydzień, ale jak widać się wyrównał.

niezgadniecie na co mam zachcianke :szok:

sloneczko kazdy ma na poczatku strach jak to bedzie wiem ze moje dziecko nie bedzie z wysokich i bogatych stron ale bedzie mialo najwazniejsze kochajaca nad zycie mame ;-) dasz rade napewno bedzie dobrze pogadaj z jakas pzyjaciolka wyzal sie poplacz jesli potrzebujesz ale wiedz ze masz nas my zawsze pocieszymy i damy nawet cycki do wyplakania sie w wnie ;)

Tylko jest problem bo tu gdzie mieszkam od niedawna nie mam koleżanek moje koleżanki mieszkają w otwocku i w tym jest problem ale na początku sierpnia jedna przyjeżdża do mnie na tydzień. Koło mnie mieszkają same starsze panie i małe dzieci. Czuje się samotna. Jeszcze na dodatek noga mnie boli masakra jutro jade do mojego na nockę pogadam sobie z nim na poważnie.

A ja też brzuchem się pochwale!! A co!!

dzidzia.jpg

Ja wiem,ze jest nieduży... ale dla mnie jest ogromny bo ja zawsze miałam płaski brzuch :szok: a teraz jak usiądę na wersalce to mam problem z podkurczeniem nóg pod brodę... PRZESZKADZA!!

Fifka to tak jak u mnie... u mnie suwaczek z wczorajszym USG różnił się tylko o jeden dzień, tzn. wg USG ciąża jest o jeden dzień starsza niż na suwaczku :-) co mnie bardzo ucieszyło bo na ostatnim USG wyszło, że jest prawie o 1,5 tygodnia młodsza :/
No piękny brzuch!!! Większy niż mój :-( a ja już bym chciała, żeby wszyscy widzieli, że jestem w ciąży :p

A tak w ogóle to chciałabym strasznie te spodnie http://moda.allegro.pl/sale-mama-licious-vasili-jeansy-ciazowe-28-32-i1709269013.html ale w życiu nie wejdę w ten rozmiar a to największy :-(

Ostatnia edycja:
U mnie jeszcze wcześnie... i nie mam pojęcia dlaczego tak bardzo mi brzuch wywala... mówi się że to na bliźniaki ale na USG wyraźnie widać jeden płód... Moja mama chociaż przeszła dwie ciąże też jest zaskoczona...

Heheh Magdalena dla mnie wyszło ze jest starsza o dwa dni jak na suwaczku.

reklama
Do góry