kasia.natka
Fanka BB :)
laura nie umiem powiedzieć czy często tak mam bo nie wiem bo obserwuję się dopiero drugi cykl
Ael jesteś kochana :-)
soglam oczywiście że odpoczywam a pogoda nawet nie jest taka dramatyczna, co do mojej owulki to chciałabym żebyś miała rację chociaż nie wiem czy takie coś jest możliwe...cieszę się,że wreszcie udało ci się z pracą i w ogóle super ze stanęłaś na nogi tak szybko - bardzo mocno trzymam &&& za ciebie
dziurko kochana zdjęć jeszcze nie ma ale obiecuję, że będą
a na razie jeszcze się urlopuję więc tak tylko zaglądam na chwilkę aleod następnego tygodnia na pewno będęczęściej
Trsukawciu - żeby mi to było ostatni raz ;-) a skoro wracasz do mierzenia tempki to mam nadzieję, że również na skarbie będziemy się spotykać!
Atan trzymamj trzymaj i nie puszczaj ale to może jeszcze potrwać
a jak ty się czujesz?
a poza tym to witam nowe koleżanki, tulę smutne i skaczę ze szczęśliwymi
zmykam :*
Ael jesteś kochana :-)
soglam oczywiście że odpoczywam a pogoda nawet nie jest taka dramatyczna, co do mojej owulki to chciałabym żebyś miała rację chociaż nie wiem czy takie coś jest możliwe...cieszę się,że wreszcie udało ci się z pracą i w ogóle super ze stanęłaś na nogi tak szybko - bardzo mocno trzymam &&& za ciebie
dziurko kochana zdjęć jeszcze nie ma ale obiecuję, że będą

Trsukawciu - żeby mi to było ostatni raz ;-) a skoro wracasz do mierzenia tempki to mam nadzieję, że również na skarbie będziemy się spotykać!
Atan trzymamj trzymaj i nie puszczaj ale to może jeszcze potrwać

a poza tym to witam nowe koleżanki, tulę smutne i skaczę ze szczęśliwymi
zmykam :*