reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

laura nie umiem powiedzieć czy często tak mam bo nie wiem bo obserwuję się dopiero drugi cykl
Ael jesteś kochana :-)
soglam oczywiście że odpoczywam a pogoda nawet nie jest taka dramatyczna, co do mojej owulki to chciałabym żebyś miała rację chociaż nie wiem czy takie coś jest możliwe...cieszę się,że wreszcie udało ci się z pracą i w ogóle super ze stanęłaś na nogi tak szybko - bardzo mocno trzymam &&& za ciebie
dziurko kochana zdjęć jeszcze nie ma ale obiecuję, że będą :tak: a na razie jeszcze się urlopuję więc tak tylko zaglądam na chwilkę aleod następnego tygodnia na pewno będęczęściej
Trsukawciu - żeby mi to było ostatni raz ;-) a skoro wracasz do mierzenia tempki to mam nadzieję, że również na skarbie będziemy się spotykać!
Atan trzymamj trzymaj i nie puszczaj ale to może jeszcze potrwać :tak: a jak ty się czujesz?

a poza tym to witam nowe koleżanki, tulę smutne i skaczę ze szczęśliwymi

zmykam :*

reklama
Ja zaglądam tylko na chwilę, nie zdążyłam wszystkiego doczytać... :-( Zauważyłam tylko, ze nie ma nowych fasolek no i ze mamy nową staraczkę! Witam serdecznie!! :-D

Ja dzisiaj cały dzień byłam u mamy w teraz siedzę i jem kolacje z moim M. Jutro idę go gina na kontrole! Trzymajcie kciuki!!

Fifka przeczytałam Twoją rozmowę z mężem i powiem Ci, że łezka mi się zakręciła. Facet rzeczywiście Cię kocha i pięknie z Tobą rozmawia, a my wszystkie dziewczyny musimy kawę na ławę, naprawdę nie liczmy na to że facet się domyśli bo on nie siedzi w naszej głowie i frustracje narastają.

A ja wczoraj widziałam mojego malucha, całe 8,5 cm :-D
zdjęć niestety nie mam :(

Dziękuje Donia! Wiem, ze mnie kocha, a jakieś kryzysy pojawiają się w każdym związku. W naszym przypadku to były po prostu niedomówienia... Dlatego warto się domagać rozmów! Czasem są lekarstwem na naprawdę mogłoby się wydawać duże problemy.

Fifka trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Donia to już duża dzidziocha i następnym razem bez zdjęć się nie pokazuj :laugh2:
My też już dziś po grillu u mnie ;-) I uciekamy do wyrka bo jutro Ł o 4.00 musi wstać do pracy tak więc DOBRANOC ;** Kolorowych snów dla ciężarówek i luzujących a dla staraczek upojnej nocki :-)

dobry wieczor melduje ze wszystko przeczytalam i ze od 30 minut jestem w domku juz jutro na szcczescie na rano8.30 do 16 jednak 7 i poł godziny bedziemy pracowac dzis wyjatkowo 8 godzin i nogi mnie bola i plecki macie jakis sposob na to nogi mam na podudszce do gory i sie nie ruszam a odczucia rozne bo nie ma mdlosci bo witaminki maja imbir ;-) I SPOKO Z WYMIOTAMI W CALYCH 11tyg wynmiotowalam na szczescie 4 razy ;-) i niechce wiecej ;-) no i schudlam z 87 do 85 kg a i w pasie 2 centymetry zwialy gdzies ale napewno wroca ;-) a czasem mnie brzuszek zakuje i wiem ze dzidzia zyje ;-) zastanawiam sie czy w 14 tyg jak ide do ginka po wizycie na usg genetycznym mam wizyte wczesniej na ktg czy ja juz naprawde uslysze serduszko przez to urzadzenie?? czy tylko ta polozna mnie zwazy i zmierzy ?? ciekawa jestem ;-)wiecie co spac mi sie znowu niechce ahh jakis sposob na sen ?? czy jakies herbatki moge pic zeby zasnac bo ja taka zmeczona ze az spac nie moge ..
sorki rozpisalam sie ;-)

kasianatka trzymam i bede trzymac niema sprawy za ciebie zawsze;-)
fiona cos ty zjadla takiego ??ze niechcesz sie przyznac??;-)
sil ale fajnie ze kopie
alredko ale zarombisty filmik az maz patrzyl i powiedzial ze on chce u mnie zobaczyc a ja mowie musisz jeszcze troche poczekac;-)
a kto dawal tego arbuza chetnie sie poczestuje ;-)

śliczny fotelik nosidelko ja bede musiala dokupic do wozka xlandera xa ;-)

reklama
:)Więc tak Atanku nie wiem jak w ciąży ale mnie na taki ból plecków i nóg z przemęczenia pomaga delikatne masowanie , wcieranie oliwki - oczywiście mąż będzie miał w tym swój udział jeśli chodzi o plecki :) Oby Ci się licznik zatrzymał na tych 4 pawikach :p

Ael obejrzałam te dwa filmiki są mega :O Normalnie widać jak dzidzia się buja w brzuchu :O

Do góry