Atan
♥ mamusia Amelki ♥
ej oglądał któraś ten film co wczoraj dałam linka pod tytułem życie przed życiem ??? bo nikt nic nie napisał , a taki piekny fil i pouczający
?
fil widzialam jak bylam w 1 miesiacu ciazy ;-) a lozeczko z zyrafka takie stoi w kartonie na strychu a maz kupi w najblizszym czasie komode z zyrafka do kompletu i z przewijakiem ;-) bo straszni mi sie ten komplecik spodobal i jak to kupi to tylko przewijak twardy i bedzie sii zostana tylko ciuszki i poeluszki i kosmetyki ;-) alesie ciesze a i no wozek ;-)
wow jakie sliczne slodziaste a ja myslalam ze body i cieply rekaw i kombinezonik do szptala czy cos jeszcze dla dziecka na wyjscie ? boze ja nic na ten temat nie wiem co i jak czy pieluch tetrowe do szpitala czy flanelowe czy normalne pieluszki>?np. pampers?
dagne trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze z kalinka ;-*&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
truskawciu moja <glaszcze> :* :* <PRZYTUL> I NA POCIESZENIE ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~I &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& NA NOWY CYKL BY BYLY II KRESECZKI :*
ja zjadlam kluski lane ;-) a zaraz sie zbieram do pracy jutro pracujaca sobota wiec bedzie co robic trzymajcie sie milego dnia ;-)