reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Pani w szpitalu powiedziała, że tak koło 10 maja ale musi to potwierdzić lekarz. Do dżina idę w poniedziałek także dopiero coś więcej będę wiedziała. Suwaczka póki co nie wstawiam no bo wiesz....póki nie mam foty to wolę nie ryzykowac.

Sil nie rycz bo ja i tak się poryczałam za nas dwie. Beta dobra mówicie? to pięknie.

O rany, ale piękny weekend będzie :) a co Cię beta podkusiła?

Ja ostatnio ryczę z byle powodu to lepiej ze szczęścia, nie? :-D
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Sil a to było tak....
4.09 miałam takie coś jak @ ale wiadomo, miałam brać clo od czwartku i poszłam do gina a ten mnie bada i mówi, że coś za szybko @ się skończyła i żebym zrobiła test, a najlepiej to bete.To był wtorek. Ja go rzecz jasna olałam, bo co on się tam zna. Ale se myśle...zrobie. I zrobiłam hm...w czwartek chyba i zapomniałam o niej. I se dziś przypomniałam, jade do szpitala a tak kobitka mi gratulacje składa. Myśle se co jest...A tu taka beta...I clo niepotrzebne

reklama
dziurkaaaaaaaaaaaaa kochana nie wierze ngratluje super betka wysoka wiec dzidzia zdrowa wowo super az mi sie dzidzia w brzuchu poruszyla gratuluje :-) nie wierze super ;-) teraz to spokojnych 8 miesiecy ;-) :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Do góry