zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
uuuuuu a ja się moim marnym 1200 martwiłam :-) Gratulacje jak nie wiem co :-) po raz entyŻem jest. Po becie.
Ael dziękuję ci kochana za te pasiory ale zrozum. We mnie tak się kotli, mam mętlik w głowie a do tego jeszcze nawet ze swoim P. nie mogę pogadać. Przepraszam za ten monolog ale jak sie tak wypisałam, wyżaliłam to zasnęłam i wstałam dopiero o 5.
A kochana jeszcze jedno....ja miałam bete 12800, zgubiłam jedno zero bo podawałam w przybliżeniu a tak dokładnie to 12894.
A tera chlam wode mineralną bo mi kazali przed usg
Mogło tak być biorąc pod uwagę, że miałaś testować JUTRO tak więc na dzień dobry <kopalwdupala> ;-)Zafasolkuję no właśnie poza tym żem opiernicz zebrała za wcześniejszy test to było tak, że nie wytrzymałam zrobiłam w piątek nic, po czasie ledwie widoczna cieniutka kreska druga, w sobotę powtórka znów najpierw nic a potem po czasie wyraźna gruba druga kreska. Tyle że nie wiem czy ten wynik prawdziwy bo to po czasie było ale dziwne, że dwa różne testy w dwa dni pokazały po czasie to samo tylko mocniej. Zamiast robić kolejne testy idę na betę dziś.
A teraz jeszcze nie gratuluje tylko trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&