reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziura wczoraj podałam Ci normę na 5-6 tydzień, wychodziła norma do 20 tys, a ty masz 12 tys więc jest spoko. Tak mi się wydaje, że ciążę możesz mieć starszą. Wiesz dobrze, że krwawienia w ciąży mogą wystąpić.
Teraz tak myślę, ze możesz mieć rację. Moja koleżanka wykryła u siebie ciążę w 8 tygodniu. Z robiła tes z czystej ciekawości bo miała kiepską @. Dodam, że pierwsza @ zaraz po zapłodnieniu była normalna nawet bardzo :-)
Kochana, pójdziesz do gina i się okaże, ze zaraz będziesz rodzic ;-) hyhyhy
wiem, wiem głupia jestem hyhyhy

reklama
Nooo chleb z masłem to dziś jest mój numer jeden :-D

Ja doniosę dopiero koło 15-16 co tam wyszło.

Śluz dziś cieknie mi prawie po nogach. Czuję się jak bym się posiusiała :-D

Ostatnia edycja:
neciuszka, dziurka : czekam na wiadomść pomyslną oczywiście

Ael: e to może i mój dzidziuś ma więcej niż 15mm :-) ale to fajowe, juz nie mogę doczekać się środy bo będzie usg ;-)

Fifka: leniuszku, co ty śpisz jeszcze sobie>???

A ja mimo że dobrze się czuje ogólnie, to mam bóle brzucha takie dziwne, czuję jak by mi brzuch napęczniał, i taki nap[ięty był, i jakby takie kolki

Ostatnia edycja:
Dobra kobitki lece bo mi gin przez tel powiedział, że mu się poród szykuje i mam w ciągu pól godz dojechac. To za mnie kciukajcie
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Śluz dziś cieknie mi prawie po nogach. Czuję się jak bym się posiusiała :-D
Oczywiście cię nie nakręcam, ale ja jak testowałam, czyli dzień przed @ w dniu @ i kilka dni po, też tak miałam. Dosłownie bieliznę w pracy zmieniałam, bo mnie brzydziło.

Ael: e to może i mój dzidziuś ma więcej niż 15mm :-) ale to fajowe, juz nie mogę doczekać się środy bo będzie usg ;-)

A to na pewno dzidzia może być większa niż 1,5 cm. :-)

Dobra kobitki lece bo mi gin przez tel powiedział, że mu się poród szykuje i mam w ciągu pól godz dojechac. To za mnie kciukajcie

Szybko daj znać po wizycie! Zjem palce przez Ciebie!!!

reklama
Fifcia tulę mocno...

Monolog se walne...

Boziuniu kochana, nie dożyję do jutra. Tak się strasznie boję czy serduszko ok czy się rozwija ok. O matko...a jak coś w labku pomylili albo ja ta bete wysoka mam z innego powodu? Jezusie....umre do jutra.Matko a może ja chora jestem bo schudłąm ostatnio i jeść nie mogę. I objawów ciążowych nie mam . Kurde, przecież już powinno mnie coś dopaść. łooo matko. Niech dopadnie, przynajmniej poczuję, że w ciąży jestem. O ile jestem. Jezu....nie dożyję do 7, kuźwa, jakiej 7. Wynik będzie o 10. a potem ten radiolog. Boziu...a żeby on się chociaż poznał/ A jak się nie pozna, jak to jakiś fuszerniak. Pojadę do kKielc do Guzika. No ale kużwa, do niego trzeba się zapisywać. To padne na kolana i ubłagam, żeby sprawdził. Boże jaka ja walnięta jestem. Matko wstyd taką matke mieć. JUż się wstydzę Mało tego. To jeszcze ten głupi Rybak nie miał kiedy pojechac tylko teraz. Tak to grzał dupsko w domu koło żonki a jak trza mnie za rękę trzymać to go ni ma. Latawiec jeden, poczuje wiatr i juz go nie ma. Skubany..Ja mu dam. Ale to dziecko głupich starych bedzie mialo. O jezu...nie dożyje do jutra.Boziu, ja ostatnio to zapalenie miałąm. I może to sfałszowało wynik. A ta maść....kurde ja się wysmarowałam połową tubki. No nie zdzierże.

Aj ty babo!!! Każda z nas się cholernie bała czy aby na pewno wszystko w porządku!!! To normalna rzecz, ale i tak w dupe kopa dostaniesz za te zamartwianie moja droga... fasolinka (a może i dwie) siedzą u ciebie w brzuszku i czują to co ty! Zaraz wszystkiego się dowiemy! Trzymam kciuki kochana!!!

dziewczyny znów się smutasam i mam łzy w oczach ... a to wszystko przez to,że mój P powiedział,że "ciekawe jak będę wyglądała z brzuszkiem" a ja już tak bardzo chcę mieć w sobie fasolkę mój jest kochany bo odrazu mnie pociesza ... buuu ... :-( sorki że Wam tak smucę na noc ale muszę się wygadać ... zawsze jak ktoś wspomni o dziecku u mnie pojawiają się łzy w oczach i smutek na pyszczku :-(

Oj Pyscek... a co wy takie smutniawki dzisiaj...? Będzie dobrze kochana... zobacz Dziurka po 2 i pół roku zaciążyła... ja po roku... Magencie też rok to zajeło. Spokojnie, zobacz JEST SZANSA! :tak: Nie smutaj i czekaj na swoją fasolinkę, ona na pewno niedługo do was zajrzy. A może teraz szybciej po ślubie? Wiesz, może nie chciała z nieprawego łoża!! :-D

Dobry Wieczór :-)

Mam pytanko. Ostatnią @ miałam 17 sierpnia (bardziej było to plamienie a nie @), zrobiłam wtedy 3 testy- wyszły negatywnie. Plamienie trwało około 5 dni. Z narzeczonym kochałam się bez zabezpieczenia 26,28,29. 29 sierpnia strasznie bolały mnie jajniki(chyba to była owulacja). Cykle zazwyczaj mam dość regularne ale mogło mi się coś pozmieniać. Teraz czekam na @, ale czy nadejdzie to nie wiem. Pobolewa mnie podbrzusze, i mam taki twardy brzuch, piersi zrobiły się troszkę bardziej wrażliwe. No i moje pytanie to: Czy mogę być w ciąży?

Dziękuję za odpowiedź. :-)

Heh jeśli podejrzewasz ciąże i chcesz to sprawdzić idź na Bete z krwi. My ci nic nie powiemy na ten temat... a na objawy ciązowe jak tak sobie licze dni to jeszcze za wcześnie.

neciuszka, dziurka : czekam na wiadomść pomyslną oczywiście

Fifka: leniuszku, co ty śpisz jeszcze sobie>???

A ja mimo że dobrze się czuje ogólnie, to mam bóle brzucha takie dziwne, czuję jak by mi brzuch napęczniał, i taki nap[ięty był, i jakby takie kolki

Oj nie śpię... zła jestem bo nie mam w domu pojemników na mocz i będę musiała dzisiaj jechać do apteki i jutro dopiero na badania iść. Mam nadzieję ze nerki już dzisiaj boleć nie będą...

Laski ja mam numer do Dziurki! Zaraz napiszę jej żeby dała znać co i jak smsem to szybciutko przekażę!

Do góry