reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pyscek widzę, że muszę Cię do pionu przywrócić :-)
Staracie się tylko 8 miesięcy i Ty piszesz, ze już pogodziłaś się z faktem, że nie bedziesz mieć baby?!

Koleżanko, TAK NIE WOLNO!!
Mój dżin, u którego byłam PRZED rozpoczęciem staranek powiedział mi, że zdrowej parze zazwyczaj się udaje w ciągu ROKU starań. Powtarzam: ROKU!! I po tym terminie, jeżeli nie wychodzi można zacząć robić badania.

Spójrz na naszą Dziurkę kochaną. Ile czekała? No ile? I co??? I SIĘ DOCZEKAŁA!! :tak:

Więc nie nastawiaj się, podejdź na luzie i się uda :-)
Głowa do góry :tak:

Pyscku zgadzam się w 100% z Agą_27 - kochana staracie się dopiero 8 miesięcy więc broń boże się nie wolno poddawać :) Ale ważne jest żeby dać na luz - kochajcie się wtedy kiedy macie na to ochotę, a nie bo trzeba, nic nie licz, nie myśl o tym po prostu żyjcie i cieszcie się sobą :) Kochana wiem co mówię, staram się już prawie 3 lata i gdyby nie to, że wyluzowałam to już bym siedziała w psychiatryku. Głowa do góry, będziesz cudowną mamą :)

Neciuszka smacznego - ja wczoraj miałam dokładnie taki sam obiadek :)

Ostatnia edycja:
reklama
Haha dzięki Magdalena!! Ale ja na razie wole tego nie oglądać! :-D Tak cieszyłam sie na porób i byłam taka pewna ze w ogóle się nie boję... akurat.... im bliżej porody tym bardziej się zastanawiam czy ja przypadkiem nie chce cesarki....

Hahahaha, ja wolę się przygotować psychicznie na to co mnie czeka... :-D mam nadzieję, że się miło zaskoczę :-p dla mnie wchodzi w grę tylko poród naturalny, tzn. jeśli oczywiście nie będzie żadnych przeciwskazań bo jeśli będzie trzeba zrobić cc z musu to trudno ale tak to nawet nie myślę o cesarce

Ja miałam gęstą ciągliwą wydzielinę o żółtawym zabarwieniu lub przezroczystą każdego dnia.
Inny śluz niż przy owu

Martocha, ja miałam śnieżnobiałą, duuuużo, naprawdę dużo. Potem miałam taką ciągnącą żółtawą, teraz mam taką ciagnącą, przezroczystą, ale jak pisze Iwasek, inny niż przy owu. Nie jak białko jaja, tylko taki po prostu nitkowaty. Ale pewnie u każdego inny, a przed @ nie do rozróżnienia

reklama
Hellooł;)
Sun poczekaj do dnia@ i na spokojnie:)~~~~~
Aelku jeszcze się okaże że wykrakałam i będziesz przed Big ;) Bardzo się cieszę:D
Mag nie ma co się stresować. My nosimy nasz skarb i wszystko inne jest mniej ważne a faceci czasem nie potrafią sobie z tym poradzic.
Ten Pan co ze mną mieszka poszedł na fochu do pracy bo oświadczył że w sobotę idzie z chłopakami na bilarda,odpowiedziałam że nie zamierzam się później denerwować bo nie ma umiaru w dozowaniu % . Ma w domu kobietę w ciąży i powinien o tym pomyśleć a wiem że nie poprzestanie na 3 piwach. Wiec zapytał: to nie mogę tak? i polazł. EEEh faceci.
Ja kiedyś za takie określenie mojego faceta dostałam burę, jak napisałam o nim per SĄSIAD :-D

Do góry