reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

dziura...jakie malutkie cudka!! super zdjecie, pierwszy raz widze blizniaki w usg:-) buzi dla brzuszka! :*

martocha...gratuluje owulki i zycze podwyzszonej tempki juz przez najblizsze 9 miesiecy!:-)

u mnie srednio...niby tempka podwyzszona,chociaz nie bardzo, bo 36.6, ale zazwyczaj mam 36.4,wiec to juz jakis wzrost jest. nawet jezeli to mialam pierwszy raz owulke, wiec nie wiem jak to u mnie wyglada. tylko mecza mnie zaparcia...ostatni raz wyproznialam sie we wtorek tydzien temu, wczoraj wzielam leki ziolowe i nic...juz nie wiem co robic...dzis siedze i pije kawe na czczo, ale tez nic nie pomaga...

reklama
Milia dziękuje:*
Kurcze, tydzień to strasznie długo może idź do lekarza niech Ci cos przepisze bo tak być nie może skoro zwykłe, domowe środki nie pomagają.

Ewelina powiem nieskromnie,że wiem:p Normalnie cudo. Nieładnie się tak nad własnym zachwycać ale jak że tu się powstrzymać:)
A ciesz się ile wlezie :-) w końcu to Twoje największe skarby.
Ja jestem ciekawa czy mi teraz w piątek zrobi USG.

Kurcze głowa mnie coś meczy, oby się mogrena nie zrobiła.

oj cieszę się, cieszę ale okropnie się czuję. Okazało się,że nie bardzo moge wziąc cokolwiek dopoki nie mam gorączki. Mam leżeć w łóżku i pic herbate z miodem i cytryną

dziura...zastanawiam sie jeszcze nad herbatka z senesem...bo te tabletki co wczoraj wzielam, to byly jakies delikatne bardzo, bo sie balam, ze mi zaszkodza...no ale dzis to musze cos konret chyba wziasc...bo zaczynam chyba juz cierpiec...ja pierwszy raz w zyciu mam zaparcia, ale na ulotce od BROMKA bylo napisane, ze to jest skutek uboczny...

a herbatke z malinkami? babcine sposoby ale dzialaja...

dziura...zastanawiam sie jeszcze nad herbatka z senesem...bo te tabletki co wczoraj wzielam, to byly jakies delikatne bardzo, bo sie balam, ze mi zaszkodza...no ale dzis to musze cos konret chyba wziasc...bo zaczynam chyba juz cierpiec...ja pierwszy raz w zyciu mam zaparcia, ale na ulotce od BROMKA bylo napisane, ze to jest skutek uboczny...

a herbatke z malinkami? babcine sposoby ale dzialaja...
Ja jak miałam takie problemy to piłam herbatke figura1, ale to była ostateczność jak już śliwki suszone nie dawały rady. Ja oczywiście przeginałam pałe bo pazyłam 2 torebki na raz, ale miałam po tym efekt murowany. Tak musiałam sobie zaserwować raz na miesiąc czasem rzadziej.

Milia powiem Ci,że ja takiego problemu nie miałam ale moja mama owsze i ona właśnie jakieś tabl. od lekarza miałą. Albo to co pisze Zafasolkuje, weź jakąś figure czy coś podwójna torba i juz

martocha trzymam za Ciebie kciuki żeby się udało. Ja też brałam tabsy około 8 lat, a w trzecim cyklu po odstawieniu ( drugim starankowym) zaskoczyłam. Przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry